Barátnőm vaginájából aktus közben nagyon kellemetlen szagokat érzek, mi okozhatja ezt?
bakteriális fertőzés
ha nem ez, akkor csak szimplán nem illetek össze
az összeillésnek alapfeltétele, hogy tetszen a másik illata (testszag, izzadtság, egyéb váladék)
Mihez hasonlít a kellemetlen szag? Orál közben érzed csak, vagy amúgy is? (És mióta? Mindig is ez volt, vagy csak mostanában?)
Én valamilyen nemi betegségre tippelek, de így nehéz megmondani.
Szerintem lehet fertőzés.
Sajnos saját tapasztalat:-(
A nagyon büdi általában a bélbaktériumoktól van.
Ezek ugyebár teljesen természetes módon ott élnek kívül pl. a gáttájékon is és persze a bélben.
Sajna a nőknek mind a hólyagba, mind a hüvelybe bejuthatnak, hiába tisztálkodunk.
Lehet hogy van barnás folyása, csak nem tulajdonít neki jelentőséget, mert azt hiszi ez most normális vagy nincs semmi, hanem egyszerűen a vizelete miatt büdi, hiába fürdik előtte.
Ha szerinte és a doki szerint sincs semmi gond, akkor a menzi előtti barnázásra és szagokra tippelek még.
Nincs több ötletem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!