Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy van az hogy pajzsmirigy...

Hogy van az hogy pajzsmirigy alul termelésnél (15évesen) 163cm és 41kg vagyok, és nem is tudok hízni? Ugye nem az lesz hogy 18évesen meg 20kg plusz lesz rajtam?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja hogy alul termelésnél hízni szoktak ,nem szeretnék sokat de azért szeretnék pá kilót hogy ne legyen ennyire sovány. 10-9 éves korom óta ezzel kezelnek.
2012. márc. 24. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző kérdésednél is írtam, ezt a kérdést az endokrinológusodnak tedd fel. Nem csak a pajzsmirigyed kéne megnézetni.
2012. márc. 24. 22:20
 2/3 A kérdező kommentje:
De nem mondanak semmit.,ráadásul még az adagomon is csökkentettek 3/4ről egy fél re. A TSH-m pedig 1,103 az akkor jó?
2012. márc. 24. 23:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Oda kell állni elé a kérdésekkel, hogy márpedig válaszokat akarsz, már nem vagy olyan kisgyerek. Vagy orvost váltani. Az adagodat azért csökkentették, mert biztos túl sok volt, ami túlműködést idézett elő(ezt alátámasztja a súlyod is) Referencia értékeket így este lusta vagyok keresni. Egyszerűen nem szabad belenyugodni abba, ami van. A gyermekorvosod is adhat tájékoztatás ha elviszed a leleteid, segíthet abban is, hogy milyen kérdéseket tegyetek fel az orvosnak.
2012. márc. 24. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!