Pajzsmirigy alulműködés?
Figyelt kérdés
most nem rég múltam 18 éves és már pajzsmirigy alulműködésem van azon kivült 14 éves koromban megállapították hogy magasvérnyomásom is és már igy 3 féle gyógyszert kell szednem nem tudna valaki valami más módszert ajánlani a kezelésükre sürgös lenne mert már a két gyógyszer is sok gondot okozott hogy ne felejtsem el bevenni de már a 3 az nagyon sok kérem nagyon sürgös lenne2012. febr. 18. 12:59
1/5 anonim válasza:
A pajzsmirigyre a tabl. reggel kell bevenni,este elkeszited,es amikor felebredsz beveszed,igy nem felejted el,ez olyan betegseg hogy egesz eletedben szedni kell(nekem is),a többi tabl. pedig v. reggel v. mar ahogy az orvos elöirta.
2/5 anonim válasza:
A pajzsmirigy alul működésre mindenképpen kell szedned. Nagyon fontos, mert rengeteg következménye lehet, ha nincsenek rendben a hormonjaid és evvel sok más betegséget is kiküszöbölhetsz. A magas vérnyomásra én inkább omega 3-at ajánlanék, az nem gyógyszer, bár nem tudom neked mennyire súlyos.
3/5 anonim válasza:
Ezt tényleg mindenképp szedned kell, mellesleg a levotiroxin ugyanaz, amit a szervezetd is termel, ezért nincs mellékhatása ha jól állítják be. Mellé a hormonredszer feladata a fenntartás, mindennel összefügg, többek között vérnyomásproblémákat is okozhat, így lehet csökkenthető majd a gyógyszeradagod(szigorúan ha orvos ítéli meg így!)
4/5 A kérdező kommentje:
1. fokú magasvérnyomás és köszönöm a válaszokat
2012. febr. 18. 14:03
5/5 anonim válasza:
A pajzsmirigy probléma valóban befolyásolhatja a magas vérnyomást (bár nálam nem), ezért érdemes figyelni a vérnyomást, hogy változik-e vmit a gyógyszer szedése alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!