Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Pajzsmirigy alulműködés?

Pajzsmirigy alulműködés?

Figyelt kérdés
most nem rég múltam 18 éves és már pajzsmirigy alulműködésem van azon kivült 14 éves koromban megállapították hogy magasvérnyomásom is és már igy 3 féle gyógyszert kell szednem nem tudna valaki valami más módszert ajánlani a kezelésükre sürgös lenne mert már a két gyógyszer is sok gondot okozott hogy ne felejtsem el bevenni de már a 3 az nagyon sok kérem nagyon sürgös lenne
2012. febr. 18. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:
A pajzsmirigyre a tabl. reggel kell bevenni,este elkeszited,es amikor felebredsz beveszed,igy nem felejted el,ez olyan betegseg hogy egesz eletedben szedni kell(nekem is),a többi tabl. pedig v. reggel v. mar ahogy az orvos elöirta.
2012. febr. 18. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:
A pajzsmirigy alul működésre mindenképpen kell szedned. Nagyon fontos, mert rengeteg következménye lehet, ha nincsenek rendben a hormonjaid és evvel sok más betegséget is kiküszöbölhetsz. A magas vérnyomásra én inkább omega 3-at ajánlanék, az nem gyógyszer, bár nem tudom neked mennyire súlyos.
2012. febr. 18. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt tényleg mindenképp szedned kell, mellesleg a levotiroxin ugyanaz, amit a szervezetd is termel, ezért nincs mellékhatása ha jól állítják be. Mellé a hormonredszer feladata a fenntartás, mindennel összefügg, többek között vérnyomásproblémákat is okozhat, így lehet csökkenthető majd a gyógyszeradagod(szigorúan ha orvos ítéli meg így!)
2012. febr. 18. 13:21
 4/5 A kérdező kommentje:
1. fokú magasvérnyomás és köszönöm a válaszokat
2012. febr. 18. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:
A pajzsmirigy probléma valóban befolyásolhatja a magas vérnyomást (bár nálam nem), ezért érdemes figyelni a vérnyomást, hogy változik-e vmit a gyógyszer szedése alatt.
2012. febr. 18. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!