Akinek pajzsmirigy túlműködése van, milyen más betegsége alakult ki még mellette (ha kialakult)?
Szia!
21 éves vagyok és tavaly ősszel derült ki, hogy pajzsmirigy túlműködésem van. A TSH: 0,005, a T4:35 körül volt. Kaptam Methotyrint, szedtem októbertől januárig, az értékem nem mozdult meg, felirtak propycilt, azt szedem január vége óta, a TSH 3 hét alatt felugrott 7-re, csökkentettük az adagot, és most folyamatosan megy lefelé. Most 4, remélem lemegy, és azt mondta a doki, hogy 5 hét mulva kontroll, ha addigra még jobb lesz, akkor elhagyhatjuk a gyógyszert. Peteérésem nincs nagyon, múlt hónapban volt egyszer, amit tudok, mert ovuteszteltem, de a 29! ciklusnapomon, ki is tolta a mensim 45 napra. Most avval ijesztgetnek, hogy inzulinrezisztenciám van, menjek vissza az endokrinológiára, és nézessem meg magam. Nagyon elkeserettem :( Remélem, hogy nincs semmi baj, mert már nagyon szeretnénk babát.
Neked milyen betegség alakult ki melette? Mesélj te is!!
Nekem !még! nem alakult ki semmi. Volt egy kis kálcium és magnézium hiányom amit a mellékpajzsmirigy okozott és szinte folyamatos izomgörcsökkel járt.
Nekünk a baba 3 év alatt jött össze, bár nekem rendszeres a ciklusom. Most szeretnénk másodikat.
Hasmenés,kb 1 évig.Doki azt mondta enyhe bélgyulladás.
Másodlagos zöld hályog (magas szemnyomás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!