Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyire valoszinu h TBCs...

Mennyire valoszinu h TBCs lehetek?

Figyelt kérdés

Van egy afrikai haverom nem tudom, h TBCs-e, viszont a cigijebol amibol o mar szivott en is szivtam a vegen par slukkot, uvegbe is ittam mar bele amit o is hasznalt.

Ez egyszer tortent meg. Szerintetek igy mekkora az eselye, h elkaptam valamit? Tok beparaztam =(

2012. márc. 3. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
A cigivel bekerülhetett a tüdőbe a baktérium, de nem nagy az esélye. Ha majd valami szokatlant érzel, akkor orvosnak ezt majd mondd el. Máskor meg ilyet inkább ne csinálj.
2012. márc. 3. 11:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat nem fogok...szoval szted kicsi az eselye?
2012. márc. 3. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy TBC-s ? Tüdő szűrőn ki derül. De ha annyira félsz menj el a házi orvoshoz és kérj egy tüdő szűrést.
2012. márc. 3. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolónak: ha már röntgenen látszódnának a beszűrődések az már komoly tünetekkel járna (vérköpés stb.) A vérből viszont Mantoux próbával kimutathatók az ellenanyagok.
2012. márc. 3. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!