Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen betegség áldozata lehetek?

Milyen betegség áldozata lehetek?

Figyelt kérdés

Tüneteim:

-Hirtelen magas láz (38-40)

-Hurutos köhögés

-Szédülés (gondolom a láztól, és kb olyan volt, mintha be lennék rúgva de nagyon)

-Kicsit fájt a szemem

-Egyszeri hányinger.( Hányás nélkül)

Fordultam az orvosomhoz is de ő csak náthára gyanakodott -.-'. És tegnap már a mentőket akartam hívni mert majdnem elájultam. Kérlek ha ismeritek a tüneteket mondjátok el mi ez! Előre is köszi :)

2012. febr. 11. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Te is bele estél ebbe a betegsége, ami most fertőzi az országot.

Amit ajánlani tudok, öltözz fel jól, hogy izzadd ki a lázat, vegyél be egy gyógyszert (algopyrint ) egyél mézet, és igyál forró teát.

Ha van otthon neocitránod, 4 óránként egyet igyál meg, 2 nap múlva jobban is leszel

2012. febr. 11. 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Első: Miért tömje magát gyógyszerrel, és ráadásul azon belül is miért paracetamollal?

Nem szeretem ezt a nézetet, hogy egy ember már egy megfázásra, vírusfertőzésre, egyébre is szedjen gyógyszert, ami ráadásul a tünetenyhítésen kívül semmit se csinál.

A szervezet öngyógyító mechanizmusára, az évezredeken át használt és működő népi gyógymódokra és a vitaminokra pedig hányjunk fittyet....

Ezzel nem téged akartalak bántani, hanem magát a szemléletmódot, amit a modern túl gyors, túl kevés energiabefektetést igénylő világ alakított ki.

Kérdező: Ha az orvos nem látta szükségét antibiotikumnak, akkor SEMMIFÉLE gyógyszer NEM KELL!! Lázcsillapító kellhet, ha 38 fokosnál magasabb a lázad. (Gondolom, mostanra nincs magas lázad, ezért írom azt, amit.)

38 fok alatt ne csillapítsd, mert gyógyít!!! Gyorsabbá teszi a gyógyítást! Ezért IS nem jó NeoCitrán és társai, mert leviszik a hőemelkedést, ami gyógyítana.

Egyél mézet, igyál mézesteát. A méz felhozza a váladékot + természetes vírus- és baktériumölő anyagokat tartalmaz. Egyél fokhagymát, az is ilyen anyagokat tartalmaz.

Ha van lehetőséged, igyál kamillateát, az természetes gyulladáscsökkentő.

Az inhalálás, sósvízzel való orröblítés és gargalizálás természetes tisztító és fertőtlenítő hatással bíró gyógymódok.

Az infralámpázás is segít kipucolni az "arcodat".

Egyébként szerintem hétfőn menj vissza az orvoshoz, mert szerintem erre kell antibiotikum... De ezt ők tudják. Csak, ha nem leszel jobban, lásson még egyszer.

2012. febr. 11. 17:23
 3/5 anonim válasza:

Én is tök ugyan ezzel a problémával fekszek még most is ... Én Rengeteg teát iszom már 2 napja fekszek nem mondom hogy kicsattanok de jobban vagyok:-)) Szerintem felesleges akármilyen antibiotikum inkább igyál sok teát:-))

Jobulást:-)

2012. febr. 11. 21:15
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket. bocsi hogy csak most tudok válaszolni de a drága UPC-nek köszönhetően nem tudtam válaszolni. De megfogadtam a tanácsokat és bevált :) köszi mégegyszer. :D
2012. febr. 22. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves Második...

A láz csillapító nem gyógyszer?

hihetetlen okos vagy te is, a többi emberrel együtt.

Csak segíséget akartam nyújtani, mint ilyen irányban működő ember.

Üdv.

2012. febr. 23. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!