Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy lehet elkapni az AIDS-t?

Hogy lehet elkapni az AIDS-t?

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 21:13
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ha egyik fél sem hordozó akkor nincs kitől elkapni...
2009. jún. 7. 22:55
 12/13 A kérdező kommentje:
koszonom szepen az utlso elotti valaszolonak hasznos volt sazmomra most mar ertem...igaz nem voltam tisztaba...de a tobbi kommentet is koszonom szepen
2009. jún. 7. 23:01
 13/13 anonim ***** válasza:
84%

HIV-et lehet elkapni. Elsősorban szex útján, de orállal is sőt még csókolózással is el lehetne kapni ha pl elötte mostál fogat. De ilyen eddig nem nagyon fordult elő. Ne használj senkivel közös tűt és monogám párkapcsolatban élj. Ezekkel szerintem meg lehet előzni.

Én is most voltam szűrésen, de nem azért mintha veszélyes helyzetbe kerültem volna, csak sok panaszom van aminek nem talélják az okát és ilyenkor érdemes ezt is megnézetni. Szerencsére negativ lett.

2009. jún. 8. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!