A HIV-et csak sex közben lehet elkapni? Tehát ha pl. egy AIDS-es után wc-zek akkor nem tudom elkapni?
Figyelt kérdés
nyugi, ez csak kiváncsiság:)2009. máj. 29. 00:30
1/4 anonim válasza:
ha aidses után wczel akkor sztem nem, bár mondjuk ha az aidses vére vagy ondoja vagy a puncifolyadéka rajta vvan a wcn és neked van egy vérzö sebed és az hozzáér akkor lehet de sztem erre nem nagy esély van. amugy nem csak szexel lehet elkapni, ha a véretek véletlenül találkozik, vagy belemegy a vére ondoja stb a sebedbe ugyis, vagy ha csokoloztok és mindkettötök szájában seb van akkor is ellehet kapni, vagy orálisan is pl szádban seb van és te azt lehet nem is tudod hgoy ottvan. szoval sokféle képpen, ugyhogy vigyázni kell mindennel.
2/4 anonim válasza:
Azért ennyire könnyen nem lehet "elkapni", ez nem nátha.
3/4 anonim válasza:
Az első csak a kézfogást, ha mindkét kéz sérült felejtette ki... (Ez volt a cinizmus).
A HI Vírus életképtelen a levegőn, szinte azonnal elpusztul. Tehát ha valaki vécézett és ott maradt a "puncifolyadék", amely tartalmazott vírust, az amikorra "beléd jut", már életképtelen lesz.
Hasonlóképpen a csókolózás esete, a nyál az szintén katalizálja a vírus halálát, tehát ahhoz igen extrém eset kell, hogy csókolózással valaki fertőződjön. (Mondjuk egy foghúzás utáni közvetlen, hosszú és mély csók...)
4/4 anonim válasza:
idioták normálisan leirtam igy mind ellehet kapni. ti buták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!