Hogyan lehet elkapni az AIDS-et?
Figyelt kérdés
Én mindig is féltem az ilyenektől, mégis párszor voltam olyan lányokkal gumi nélkül is, akikről tudom, hogy sokat megéltek már az életben. Van egy pont ugyanilyen lány, akivel voltam egyszer gumi nélkül, egyszer gumiba és holnap ismét akció lesz. Lehetséges olyan is, hogy ha amennyiben esetleg fertőzött,de előső gumi nélküli alkalommal nem kaptam el; most viszont elkapnám?2011. márc. 10. 22:59
1/5 anonim válasza:
én a helyedben vigyáznék, az AIDS mellett más csúnyaságokat is el lehet kapni, ráadásul a gumi sem véd mindenhol és mindentől
2/5 anonim válasza:
Ha a virus a vérkeringésbe kerül. Sérült nyálkahártya például veszélyforrás.
3/5 mariann@ válasza:
Én eleve mellőzném az ilyen nőket!!de te tudod neked mi mit ér!!egyébként igen bármit össze lehet szedni egy ilyen "akció"során.
4/5 anonim válasza:
Igen. Egyetlen heteroszexuális aktus során meglepően kicsi az esélye a fertőzés átadásának. Tehát, ha előzőleg semmit nem kaptál el, attól másodszorra még átadhatja.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen skacok
2011. márc. 10. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!