Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van az hogy egy könnyű...

Miért van az hogy egy könnyű kis nátha ennyire ledönt?

Figyelt kérdés

Eddig sosem voltak ilyen problémáim, régen volt, hogy több, mint egy évig nem is láttam orvost, most meg egy két köhintés és kész...

magas, erős, fiatal férfi lennék...legalábbis eddig úgy gondoltam

2012. febr. 23. 23:45
 1/8 bánomisén ***** válasza:
100%
A nátha mindenkit ledönt a lábáról, francos egy betegség. Lehet, hogy mostanában hajszoltabb voltál, fáradtabb vagy, ezért visel meg ennyire. Hagyd magad ledönteni, legalább pihensz egy kicsit. Közben meg falj C-vitamint, igyál sok folyadékot és aludj sokat. Erre egyelőre még más gyógymódot nem fedezett fel a szupermodern orvostudomány.
2012. febr. 23. 23:59
 2/8 A kérdező kommentje:
régen sokkal egészségtelenebbül éltem, évekig dohányoztam is, az elmúlt évben, hónapokban egyáltalán nem hajszoltam túl magam, mégis, majd' három havonta ágynak dőlök... volt, hogy két hétig feküdtem, olyan sz*rul voltam!!
2012. febr. 24. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Engem nem dönt le soha a lábamról, pörgök, nem vagyok fáradékony, nem vagyok levert.

Viszont folyamatosan folyik az orrom, de folyamatosan, és minimum két hétig, de általában tovább.

Ha ledöntött, akkor az annak a következménye lehet, hogy hevesebben reagál az immunrendszered. Viszont lehet, hogy hamarabb fogsz meggyógyulni...

2012. febr. 24. 21:08
 4/8 bánomisén ***** válasza:
Lehet, hogy a régi, egészségtelen, hajszolt életmód utóhatását "élvezed" most. Szerintem ez az időszak is el fog múlni, kipiheni magát a szervezeted, aztán megy minden tovább a rendes kerékvágásban.
2012. febr. 24. 22:05
 5/8 A kérdező kommentje:

utolsó előtti: hát, amikor két hétig voltam hulla sz*rul, akkor szívesen cseréltem volna bárkivel az orrfolyásra :D

gondolkoztam azon is, hogy lehet, tényleg a rohadt influenza környékez állandóan...az ellen nincs mit tenni

utolsó: igazad lehet, bár nálam az eddigi régi kerékvágás az mindig is a túlhajszolás volt :P

2012. febr. 24. 23:19
 6/8 bánomisén ***** válasza:
Akkor lehet, hogy azt furcsállja a szervezeted, hogy már nem úgy van :-P Le fog csengeni az átállási idő, aztán nem fogsz ennyit betegeskedni.
2012. febr. 25. 09:47
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást :)
2012. febr. 25. 18:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Mostanában bikaerős és makacs vírusok lehetnek forgalomban, mert eddig én is ötévente egyszer kaptam el náthát, amit másnapra kialudtam, az utóbbi egy évben meg szinte állandóan elkapok valamit, és hetekig fújom az orrom.
2012. márc. 21. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!