Nátha mennyi idő alatt szokott átmenni az emberen?
19 éves vagyok és emlékeim szerint most vagyok életemben először náthás. Rohadt idegesítő..
Mennyi idő alatt megy át ez a retek az emberen?
Nátha ellenszere a zsebkendő.
Amúgy, ha nincs kizáró ok, akár NeoCitrán, Coldrex és sokféle szer van, ami segít.
Semmiféle gyógyszert ne szedj, mert semmi értelme!
Viszont sok-sok vitaminra (narancs, mandarin, citrom), mézesteára (a mézet ne a forró teába rakd, hanem, ha meg kihűlt kicsit) van szükséged. A fokhagyma is őrült sokat segít.
A sósvizes orröblítés segít kihozni a ... bent levő dolgokat. :D Az infralámpa is.
Nekem ezekkel néha sikerül megállítani az elején. Ellenkező esetben 3 héttől 9 hónapig terjedő időszakban vannak légúti tüneteim. Ne ijedj meg, különleges eset vagyok, érzékeny a nyálkahártyám.
Nem voltál még náthás? Jó Neked! Mondjuk én meg a légúti nyavalyákon, az ajakherpeszen és az aftán kívül nem kapok el semmit. Még influenzám se volt soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!