Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nátha mennyi idő alatt szokott...

Nátha mennyi idő alatt szokott átmenni az emberen?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és emlékeim szerint most vagyok életemben először náthás. Rohadt idegesítő..

Mennyi idő alatt megy át ez a retek az emberen?

2012. jan. 9. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálam 5-6 napig szokott tartani
2012. jan. 9. 12:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyógyszerrel 1 hét, gyógyszer nélkül 7 nap.
2012. jan. 9. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Nátha ellenszere a zsebkendő.

Amúgy, ha nincs kizáró ok, akár NeoCitrán, Coldrex és sokféle szer van, ami segít.

2012. jan. 9. 12:45
 4/6 komasa ***** válasza:
Ez változó. Átmehet akár két nap alatt is, és eltarthat hetekig is. Pihenj sokat, és igyál sok folyadékot, esetleg neocitrant.
2012. jan. 9. 12:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Oké,köszi szépen!
2012. jan. 9. 13:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Semmiféle gyógyszert ne szedj, mert semmi értelme!

Viszont sok-sok vitaminra (narancs, mandarin, citrom), mézesteára (a mézet ne a forró teába rakd, hanem, ha meg kihűlt kicsit) van szükséged. A fokhagyma is őrült sokat segít.

A sósvizes orröblítés segít kihozni a ... bent levő dolgokat. :D Az infralámpa is.

Nekem ezekkel néha sikerül megállítani az elején. Ellenkező esetben 3 héttől 9 hónapig terjedő időszakban vannak légúti tüneteim. Ne ijedj meg, különleges eset vagyok, érzékeny a nyálkahártyám.

Nem voltál még náthás? Jó Neked! Mondjuk én meg a légúti nyavalyákon, az ajakherpeszen és az aftán kívül nem kapok el semmit. Még influenzám se volt soha.

2012. jan. 9. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!