Kutya-macskaszörre, poratkara allergias gyereknek macskat vasarolni? Mennyire felelötlen ez? Milyen karokat okozhat?
Egyébként pedig nem tudom, mit vársz.
Most ha le is írjuk, hogy úristen, hű de felelőtlen, az ilyen nem anya, el kellene venni tőle a gyereket stb. akkor attól boldogabb leszel? Vagy a gyereknek jobb lesz? Vagy mit akarsz, ráhívni a gyámügyet?
20. Gyamügy... Dehogy. Nem szandekozom ilyen melyen beleavatkozni a csalad eletebe, az anya a gyam, az ö felelössege, de ha lesz ra modom, lehetösegem, akkor megprobalom felhivni a nö figyelmet, mennyire rizikos, amit tesz.
Egyebkent ha valaki sorozatosan, tudatosan veszelyezteti a gyereket, akkor akar a gyamügyet is jogos lenne belevonni, vagy nem? Itt azert ez nem all fent meg.
Miert kerdezted amugy? A velemenyed nagyban valtozik attol, mit kezd a kerdezö az informacioval? Remelem, nem...
"Miert kerdezted amugy? A velemenyed nagyban valtozik attol, mit kezd a kerdezö az informacioval? Remelem, nem..."
Nem. Egyszerűen csak kíváncsi voltam rá, nem értettem mit vársz attól, hogy most itt beszélünk a dologról. De így már értem. Nem akartam kötekedni vagy ilyesmi. :)
Amúgy a h.allergén cica, kutya elvileg nem különbözik sokban a hagyományostól. Tehát kb. ugyanúgy néz is ki, csak nem okoz allergiás tüneteket. Mert elvileg azt sem maga a szőr okozza hanem azon valami...
(Nem néztem jobban utána a dolognak, mert én csak enyhén vagyok rájuk allergiás + nekem kint vannak az állatok.)
Megvan a macsek, voltak bioenergetikusnal, adott vmi tinkturat (?), hogy kenegessek hetente vele a macskat. (csoro kismacs... :)) Ez enyhiti az allergias hajlamot a gyereknel. Meg vannak illuziok, hogy a macsek nem megy be a haloszobaba, meg, hogy nevelhetö kisallat.
Ez van most. Ök tudjak.
Gondoltam, mivel annyian valaszoltak, vazolom a helyzetet. :)
"Meg vannak illuziok, hogy a macsek nem megy be a haloszobaba, meg, hogy nevelhetö kisallat. " :DDDD
Esetleg ha befújják a küszöbnél és néhol a padlót a szobában olyan spray-vel, amit nem szeretnek a cicák. (Van valami szer, akkor szokták alkalmazni, ha nem szeretnék, hogy felfeküdjön az ágyba vagy ha valaki a szomszéd macskáját akarja távol tartani a bejárattól.)
29. :) allitolag az se mindig müködik. :))
Volt anno ket macskam, probaltam öket nevelni többfele modszerrel, de inkabb forditva sült el, en alkalmazkodtam egy idö utan hozzajuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!