Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kutyától lehet ekcémás a kisfiam?

Kutyától lehet ekcémás a kisfiam?

Figyelt kérdés
Tavaly volt egy kutyusunk és el ajándékoztam,mert kisfiamon ekcéma szerű piros nagy foltok lettek.Tavaly novemberben csináltattam egy allergia tesztet vérből ami kimutatta hogy nem allergiás a kutyákra,ezért kapott egy kiskutyát.Idáig nem volt semmi(2 hónapja itt a kutyus),de pár napja megint vakarózik és piros foltok vannak rajta...:(
2012. febr. 6. 09:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ekcéma nagyon összetett dolog, a konkrét okokat felfedezni és megszüntetni szinte lehetetlen (20 éve szenvedek tőle). A kutyától sajnos jöhetnek ki kiütések. Amit még fontos tudni (tegnap voltam bőrgyógyásznál, aki elmondta), hogy az allergiateszt egyáltalán nem biztos, hogy 100%-os eredményt hoz, negatív értékek lehetnek pozitívak is és fordítva. Ennek ellenére érdemes megcsináltatni.
2012. febr. 6. 15:58
 2/3 anonim válasza:
Én nem hinném, hogy a kutyától van. Mióta elajándékoztad az előző kutyust nem is volt problémája a gyereknek? Én ekcémás vagyok, már 15 éve, akkor még nem volt kutyám, 7éve van kutyám, de semmi problémám nincs nekem, viszont macskától kaptam el bőrgombát. Ez esetben kezelni kell az állatot és az embert is egyszerre. Kutyán látsz valami elváltozást?
2013. máj. 29. 03:28
 3/3 vektorcapone válasza:
Így van... Ajándékozd el ezt is, dobd ki, altassad el te böszme hozzáértő!
2018. jún. 30. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!