Letapadt Kiszívhatatlan túrha az arcüregben gyógymód?
hnap huzz el a dokihoz. felnyomnak az orrodba egy csövet és kiszivják.
elég komoly fertözés is lehet ebböl.
Én komolyan ezt a sós izéét most megcsinálom!Nem bbíírom rendesen túlnyomás van a fejemben!
(Am köszi mindenkinek a válaszokat,ha valaki még tud vmit íírja!)
Ha nem vagy beszari, ezt csináld meg:
Meleg vízbe só (nem asztali!), és egyik orrlyukadat befogva a másikon felszívod a vizet. Nem kecsegtetlek, halálos. De kimos.
Én nagyon hajlamos vagyok a letapadásra, meg az arcüregyulladásra is. Ha ezt nem csinálnám télen hetente kb. egyszer, állandóan járhatnék felszúrásra.
Infralámpa nincs otthon? Ilyenkor annak kell aláfeküdni jó 15-20 percre, annak a melege segít feloldani a cuccot. Ha nincs pár ezer ft-ért árulják pl. a MediaMarkt-ban.
A fentebb írt sós vizes vagy kamillás gőzölés is sokat segít. Én ilyenkor egy vastag pléd alá bújok a gőzölgő lábossal, hogy minél melegebb legyen.
A torkodra meg pálinkával kell gargarizálni, az tuti kiöl mindent. (meginni nem muszáj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!