Folyamatos herpesz. Ismerős, Milyen gyógymód van rá?
Bőrgyógyász segíthet, és szerintem csak ő.
Egy biztos: semmiféle immungyengeség nem áll a háttérben. Ha annyira le lenne gyengülve az immunrendszered, hogy emiatt állandóan herpeszed lenne, akkor ott más - akár veszélyes - betegségek is jelentkeznének.
körömvirágot nem próbáltam. Fogkrémet teszek rá, ha bizsereg, attól 70%-ban nem jön ki annyira - persze ezt csak akkor tudom megtenni, ha egész nap otthon vagyok. Immunrendszer-gyengeséget nem hiszem, nincs rá más jel.
Mintha hallottam volna valamilyen gyógyszeres kezelésről, ami megszünteti végleg.
Végleg nem, de segít. Asszem antivirális kezelés. Bőrgyógyász írhatja fel. ;)
[link] - esetleg itt is megkérdezheted
Amúgy kérlek írd majd le a fejleményeket, jó?
Szia!
Én is folyamatos herpesszel küzdök!Nekem 5 nap alatt elmúlik, úgy hogy mikor kijön lekenem zovirax krémmel jó vastagon, mert szárítja, nem engedi terjedni és elmulasztja a bizsergést!Amint érzem, hogy felszívta a krémet újra kenem, tehát folyamatosan, persze ha dolgozom csak vékonyan, de mindig kenem!Aztán tudom elég drága, de én beszereztem egy bioptron lámpát és otthon óránként lámpázom!Nagyon jó rá!Esetleg ha van a környezetedben kérd kölcsön pár napra!Aztán mindezek mellé napi kettő epavír kapszulát szedek ez is segít!Általában ha beszedek az epavirből egy kúrát jó darabig csend van utána!Gyógyszertárba DM-ben kapható!2000 ft de használ és nem gyógyszer hanem homeopátiás!!!Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!