Édesanyám immunbeteg. Székletében vért találtak, de ő nem vette észre mert "csak" sejt szintű. Mi állhat a háttérben?
Figyelt kérdés
Attól tartok végbél rák vagy daganat, esetleg gyomorfekély a gyógyszerek miatt...2012. jan. 24. 22:12
11/14 A kérdező kommentje:
Értem. A háziorvosának vissza vitte a leletet, és ő azt mondta el kell mennie egy tükrözésre...:(
2012. jan. 25. 13:56
12/14 anonim válasza:
A tükrözésből biztos kiderül majd, hogy mi okozza, addig meg próbáljatok meg nem ezen aggódni, az nem tesz jót, lehet hogy valami jóindulatú dolog.
Meg nekem még a Chrone-betegség (krónikus bélgyulladás) jutott eszembe, ami egy autoimmun betegség, de annál azt hiszem véres nyákos hasmenéses széklet szokott lenni, és az látszana
13/14 A kérdező kommentje:
Ühüm...köszönöm, kedves vagy. Holnap megy Debrecenbe a klinikára, ott majd biztosan fognak neki valami pontosabbat mondani, csak a probléma az hogy a neten akármit is irtam be, legtöbbször a vastagbél rákot írta...
De reménykedünk hogy minden rendben lesz. Köszönöm nektek a kommenteket.
2012. jan. 25. 19:53
14/14 Betty25 válasza:
Ne izgulj Barbika,minden rendbe jön,pozitívan kell hozzáállni...Segítünk anyunak mindenben!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!