Mit jelent a vércsoport meghatározásnál az, hogy papain liss sejt I +, illetve hogy papain liss sejt II ++? Annyit tudok, hogy ez ellenanyag a vérben, de a babára és rám nézve ez most mit jelent? Miért kell mégegyszer leveteteni a vért emiatt?
Szia!
Ezzek a papin liss I és II. azt jelenti, hogy a szervezeted termel e valamilyen ellenanyagot a terhességel szemben. Ha elküldenek akkor neked pozítiv lett. Nyugi! Nekem is az volt!
Azért kell elmmenni levetetni a vért (Vérellátó központban) mert ott csinálnak olyan vérképet, ami megmutatja, hogy milyen a vércsoportod. Esetleg ha a szülésnél komplikáció lép fel, akkor milyen vért adhatnak neked. Itt nézik meg, hogy mennyire erősen termeli a szervezeted az ellenanyagot!
Nekem pozítiv lett az ellenanyagszűrés, de a com... valami meg negativ.
Ez azt jelenti, hogy a szervezet termel ugyan valamilyen ellenanyagot, de nem olyan mértékben, hogy ez bántaná a babyt.
Nyugodj meg! Mennj el és vetesd le a vért aztán az eredményből megtudhatjuk, hogy mi van.
Amúgy én is eléggé ideges voltam emiatt, mert senki semmit nem mondott csak jujjgatott!
Na meg nekem is pozi lett sajna, ezért kell menni majd időnként erre az ellenanyagszűrésre. Nekem is kell menni nemsokára.
Sok boldogságot!
27 heteske :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!