Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért vagyok ennyire fáradékon...

Miért vagyok ennyire fáradékony? És miért izzadok ennyit?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat alszom, általában délután 3-4 órát, aztán éjszaka 3tól van amikor délig is, vagy tovább ha nincs suli, ha van akkor reggel kelek, de délután ugyanúgy alszom. Majdnem mindig leizzadok alvás közben, ha hideg van, ha meleg van. Ez baj? Ha igen mi lehet a bajom?
2012. jan. 7. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
huuu valakimnek volt ilyenje ,ez nem normális semmiképp,de nem tom már mi baja volt,de orvost megkérdeznék.
2012. jan. 7. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Általános belgyógyászati kivizsgálás -> laborvizsgálatok, pajzsmirigy hormonokkal együtt.

Vitaminkomplexek szedése.

2012. jan. 7. 21:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát, azért irtam ide, mert ha nem muszály nem mennék el dokihoz, ugyhogy várom a további válaszokat, de azért köszönöm.
2012. jan. 7. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez az izzadás lehet pajzsmirigy probléma. Orvos nélkül ezt nem lehet megúszni. Mond az orvosnak hogy nagyon aluszékony vagy.
2012. jan. 7. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!