Mitől izzadok ennyire? És mit tehetek ellene? Többi lent.
Én is izzadós vagyok, ugyanígy még télen is foltos maradt a felsőm a hónaljnál, én ezt használom:
Ha háziorvossal iratod fel, olcsóbb. Nekem nagyon bevált, azóta semmi folt és nem is kell minden nap használni ( amúgy is irritálhatja a bőrt), én már csak heti 1-szer kenem be és hatásos.
Szia!
Bizonyára jó a fent említett készítmény, de ezzel csak tüzet fogsz oltani és nem pedig a problémát megoldani.
A fokozott izzadás arra jelez, hogy tele van méreganyaggal a szervezeted és így próbál kiürülni.
Azt javaslom csinálj egy alapos belső méregtelenítést és meglátod sokkal jobb lesz.
A sok izzadásgátlótól pedig mellrákot is kaphatsz úgyhogy vigyázz velük!
Ha érdekel szívesen elmondom én mivel szoktam méregteleníteni.
Szép napot!
Szia!
Valóban, a fent említett készítményt kipróbáltam,és nem csak hogy nem használ, hanem úgy érzem még jobban izzadok. Érdekelne hogy mivel méregtelenítesz, ide írd le kérlek,mert nem tudok neked privát üzenetet írni!
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!