FONTOS!!!!!!! 11/L Nagyon izzadok! Főleg tesiórán! Mit csináljak (a dezodoron és a fürdésen KÍVÜL??
Milyen dezodort használsz?
secret dezodor vagy fa dezodort ajánlom.
Igen, ahogy az első is írta, a kamaszkor elmúltával valószínűleg mérséklődik a probléma. Addig is esetleg a felsoroltakon kívül használhatsz hintőport, sóssappant, antiszeptikus szappanokat is. Az egészséges táplálkozás (sok gyümölcs, zöldség, zsírszegény ételek, kevesebb hús, ásványvíz a kóla és egyebek helyett) segíthet abban, hogy ha izzadsz is, az legalább ne legyen büdös. Azért a teljesen vega étrendet én nem javaslom, mert még fejlődő szervezet vagy, ráadásul a közelgő vagy már kezdődő női "bajok" miatt szükséged van a vasra és a szervezetednek ez még egy új dolog lesz, szóval nem biztos, hogy egy teljesen vega étrend elég lenne. Mindenesetre a zsíros cupákokat tényleg jobb kerülni. De szerintem is hamarosan rendeződnek a dolgok. :-)
Amúgy izzadni ugyan kellemetlen, de egészséges is, mert méregtelenít a szervezet. Ezért is segíthet, ha mellőzöd a "mérgező" műkajákat, már ha eddig nem tetted persze.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Solutio Antisudorica (hülye neve van, tudom:D) ecsetelőt vegyél/kérd meg anyukádat, hogy vegyen, pár száz forint, de nagyon hatásos. Én fürdés után szoktam nagyon picit tenni egy vattapamacsra, s a már száraz hónaljamat "áttörlöm", de mivel elég hamar hat (én másnap észrevettem, hogy kevesebbet izzadtam, majd pár nap után teljesen eltűntek a foltok) és folyamatosan, én már csak háromnaponta szoktam használni.
De óvatosan, mert nagyon szárítja a bőrt, és viszkető érzést okoz. Be szoktam kenni testápolóval, mikor biztos vagyok, hogy beitta a lötyit, és így nem szárad ki a bőröm.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!