Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Eléggé rosszul vagyok, ki...

Eléggé rosszul vagyok, ki mire gondol ezek alapján?

Figyelt kérdés
Reggel még semmi bajom nem volt, délutánra pedig nagyon rosszul lettem. Olyan szinten elkezdett fájni a gyomrom, h az valami hihetetlen. Nem tudom, minek lehet nevezni, a fájdalom belenyilall a gyomromba (pont a bordám alatt)... Aludtam délután, utána jobb lett, aztán megint elkezdődött. És a fejem is fáj...Valószínűleg lázam is van.
2012. jan. 5. 20:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nekem oylan volt egyszer hogy megállt a gyomromba a levegö. se büfi se puki. ugy felfujodtam mint az állat,nem birtam kiegyenesedni. fogalmam nincs mitöl volt de orvos felirt pár bogyot és két nap alatt elmult. volt egy másik is amikor egész nap oylan hányingerem volt hogy épphogy nem hánytam. és szédültem. doki aszonta gyomorfertözés,pont gombát ettem,kb 3. napja azt mondta tuti az és hogy két napig csak vizet ihatok. na mondom oké de borsos tokány volt vacsira mondom majd holnap kezdem XD másnapra semmi bajom nem volt. és tuti nem gombátol mert soha semmi bajom sincs még akkor se ha 3 napos. ha fertözés vagy gyulladás lett volna nem mulik el:) de mindenképp doki ha neked se mulik holnapra.
2012. jan. 5. 21:02
 12/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!: )
2012. jan. 5. 21:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Azért az ilyenfajta rosszullétek, betegségek esetén nem árt megírni a kérdező nemét, életkorát, mivel epekő, meg vesekő, meg hasnyálmirigy gyulladás igen ritka 20 éves kor alatt. Ha meg a lába között fáj valami, akkor nem árt tudni, hogy mi van ott egyáltalán.
2012. jan. 5. 22:12
 14/16 A kérdező kommentje:
19 vagyok.
2012. jan. 5. 23:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Van egy vírus, ami magas lázzal, hányással, hasmenéssel, gyomorfájással jár, Calici vírus a neve. Eléggé tarol mostanság, reménykedj benne, hogy nem ezt kaptad el! Mindenképp menj orvoshoz!
2012. jan. 6. 08:30
 16/16 A kérdező kommentje:
na. aznap este 38 fokos lázam volt. a barátom hozott egy neocitrannal tömött teát és 20 perc alatt 36,7-re levitte :O gőzöm sincs mi volt ez...másnapra semmi bajom nem volt...
2012. jan. 7. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!