Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha HIV vizsgálatra megyek,...

Ha HIV vizsgálatra megyek, azt lényeges elmondanom, hogy mennyi ideje volt a rizikós együttlétem?

Figyelt kérdés
Szóval elmentem HIV vizsgálatra és megkérdezték, hogy mennyi idő telt el a "rizikós" együttlétem óta. (Nem tudom, hogy ez egy lényeges szempont vagy csak kíváncsiságból kérdezték e. Tudom, a HIV csak körülbelűl két hét után kimutatható.) Egy hónapot mondtam, de eszembe jutott, hogy másfél éve is volt egy rizikós együttlétem. Tehát vérvételes vizsgálatnál figyelembe kell venni az eltelt időt? Amúgy HIV 1-2 negatív lett az eredmény.
2011. dec. 22. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Annyiból lényeges nekik hogy ha mondjuk 3 napot mondasz akkor azt mondja nincs értelme megcsinálni, de ha neg. lett akkor teljesen mindegy, másrészt a legutolsó kell neki úgy is, amennyiben az a 2 héten (bár ink. 8 hét a pontos, az után kéne menni) túl van
2011. dec. 22. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

"kíváncsiságból kérdezték"

Olyan kis ari vagy!

2011. dec. 23. 00:43
 3/4 anonim ***** válasza:
az a lényeg, hogy negatív... de legközelebb védekezz!
2011. dec. 23. 08:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Olyan kis ari vagyok?:)))) Egyem meg azt a kis tejbepapis szívecskédet!:P
2011. dec. 23. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!