Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen vizsgálatra és hova?

Milyen vizsgálatra és hova?

Figyelt kérdés

Párom kitalálta, hogy húgycsőgyulladása van. Milyen vizsgálatra menjen és hova ahol ezt megtudhatjuk és kézelni tudják, ha van? Ettől még lehet babánk? vagy csak beijedt? Az előző babánkat április 1-én veszítettük el 22 hetesen. Félünk, hogy megismétlődik. Én már agyonvizsgáltattam magam, nem találtak semmit. Mindkettőnk vizelete volt már baktériumtenyésztésen. Eredmény negatív lett? Mi lehet a baj???

Kérlek segítsetek!!!

Köszönöm

2011. júl. 31. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Elég, ha lemegy a körzeti orvosához, onnan a doki elirányítja, hogy hova kell mennie.

És fogadd őszinte részvétem a csöppségért!:(

2011. júl. 31. 19:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Sajnos elment a körzeti orvosunk és mindig más van. Azt ígérte el fog menni orvoshoz, de nem tudja hova. Én meg már nem akarok többet várni. Erre a kis angyalkára is két évet vártunk (vártam). Én meg már nem bírom. Nagyon hiányzik. Félek, ha tovább így halogatja rámegy a kapcsolatunk. Már azon is gondolkodom, hogy jövő héten jó ötlet e megtartani az esküvőt egyáltalán. De ott is hülyének fognak nézni, ha megint visszamondjuk. Addig meg úgyse nyugszom meg még nem lesz egy babám. De azt se akarom, hogy ez megint megtörténjen. Nagyon félek :(

2011. júl. 31. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha, budapestiek vagytok, akkor a párod elmehet az SZTK-ba, és ott időpontot kér az urológiára.
2011. júl. 31. 19:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem Pesten, hanem Nagybörzsönyben lakunk.
2011. júl. 31. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!