Budapesten hova menjek ingyenes nőgyógyászati vizsgálatra?
Sziasztok!
Most kezdtem Pestre járni suliba, el kéne itt mennem orvoshoz, a mellemet szeretném megnézetni. Hova lehet ingyen menni? A 11. kerületben lakom, jó lenne valami a közelben, de persze ha nem itt van, az sem gond.
Féléve megnézték a mellem, csak kézzel, és azt mondták nincs gond, de a jobb mellemben érzek valamit.
Köszönöm előre is a válaszokat! :))
Első, ha a 11. kerületben lakik, miért küldöd a 18. kerületbe?? Minden kerületben van rendelőintézet, ahova nyugodtan mehet.
A 11.ben pl. a Móricz mellett, a Fehérvári elején.
Van pesti lakcímed is? Legalább ideiglenes...
Különben nem fogadnak...
23:54 nekem nincs pesti lakcímem, ideiglenes se, és fogadtak a dokik (akármelyik kerületben laktam épp).
Szóval ez ne bátortalanítson el! Csak időpontot kell kérni.
00:19 bocs, nem akartam neked beszólni, értettem én a jószándékodat is!!
ment a zöld kéz :)
Igen. Szabad orvos választás van. Csak is túlterheltségre hivatkozva küldhetnek el. És ez esetben tényleg kivétel a lakóhelyed szerint illetékes orvosi rendelő, mert onnan ez esetben sem küldhetnek el, viszont lehet hogy elég sokára adnak időpontot.
Amúgy országos ellátási körzetű intézményeik is vannak, onnan senki nem küldhető el túltelítettségre hivatkozva. Ilyenek a SOTE Klinikák. Azt nem tudom hogy ott például van-e sima nőgyógyászati rendelés.
Csak tisztázni szerettem volna az itt felmerült félre értéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!