mi előtt valaki mondaná ,hogy keressek az internetre,nem találtam semmi értelmes valamit.Egy 14éves lánynak milyen tünetei vannak, mert van gyerek és felnőtt tünetek melyik csoportot keressem?
2011. dec. 10. 15:22
1/5 bánomisén válasza:
A gyerekcsoportot.
Egyébként hasfájás, nyomásérzékenység a hasfal lágyékhoz közeli részén.
A tünete lehet még láz, hányinger, gyengeség.
2011. dec. 10. 15:28
2/5 anonim válasza:
Hasfájás, hidegrázás, hányinger. És a legfőbb tünet, hogy az ellentétes oldalon nyomva /tehát a baloldali alhas részt kell megnyomni/ kisugárzik a fájdalom a vakbél felé. Viszont lányoknál ezek simán lehetnek felfázás tünetei is, ezért is inkább menj orvoshoz. Engem is már műteni akartak vakbélre, holott 'csak' petefészek gyulladásom volt.
2011. dec. 10. 15:37
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,az a baj hogy február óta vizsgálnak már voltam kórházban hogy megvizsgáljanak alaposan.Már 10 hónapja hőemelkedésem van,fáj a fejem,a hasam eleinte csak fájt de most már görcsöl, mostanában nem nagyon bírok enni(csak délben eszek egy-két falatott meg gyümölcsöt.).Ha megnyomom a hasamat fáj.És az a fúra hogy csak a jobb kezem olyan mintha kirázott volna a hideg és liba bőrös lenne,miközben nem rázott ki a hideg csak magától olyan.
2011. dec. 11. 06:12
4/5 bánomisén válasza:
Ha vakbélgyulladásod lenne, arra már rájöttek volna február óta, sőt, azóta már perforált is volna és nem tudnál itt írogatni. Ha nem veszik ki a gyulladt vakbelet időben, aránylag hamar perforálódik (kilyukad), és annak már jóval komolyabbak a tünetei és a következményei.
Fogalmam sincs, mi a gond, de valószínű, hogy nem vakbél.
Gyereknőgyógyásznál jártál már? Lehet, hogy valami női gondod van, szerintem érdemes lenne azt is megnézetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!