Oltások-mi az igazság?
http://www.youtube.com/watch?v=sM09AdpioZE&feature=related
Mit szóltok ehhez a videóhoz?
én spec megérteném, sőt támogatnám is a népesség csökkenését, mert azt mondják, túlnépesedett a bolygó és még nincs vége a növekedésnek. a gyógyszeriparban sok pénz van, ez is tény...mindenre van valami gyógyszer...de ha fáj valamit beveszed a fájdalomcsillapítót, de az csak a tünetet enyhíti, nem az okot szünteti meg...a 'front van, ezért fáj' kijelentés szerintem csak egy jó kifogás, kétlem h ez tudományosan bizonyított lenne.
a régi jól bevált oltások ellen nincs kifogásom, de ez a HINI meg a chicken flu eléggé zavaros. zavaros volt amiket a híradóban mondtak róla. és pánikkeltő. ezen nincs mit vitatni. azt, hogy kik álltak mögötte és milyen céllal, azt nem tudhatjuk. persze nyilván minden embernek az oltások gyártói jutnak eszükbe, de nem lehet tudni...és nem is akarom, mert túl kicsik vagyunk ahhoz, hogy bármiben is befolyásolhassuk ezt.
Egy életünk van, tudom. De valószínűleg sokan meghaltak, mire rájöttek az emberek, hogy a gyilkos galóca mérgező. Sokan meg fognak halni, míg kiderül, hogy mi az igazság ezzel kapcsolatban.
Kedves 84%-os, biológus hozzászóló. Látom, nagyon izgat a téma, mivel ilyen aktív vagy :)
Van aki automatikusan antibiotikumot szed influenzaszerű tünetekre. Én nem. Egyébként 5-ös voltam bioszból.
Az is lehet, hogy nem attól mutálódnak a vírusok, egyszerűen csak a sertésektől, meg a madaraktól :)
Tény, hogy nem vagyok szakember, csak azt tudom, hogy voltam olyan ostoba, hogy kértem, hogy adják be a gyerekemnek a Prevenar-t, és utána végig kellett néznem, hogy a 3. oltástól mit szenvedett. Ezt megspórolhattam volna neki is, meg magamnak is. Ezért a jövőben maradok a kötelező oltásoknál, az opcionálisakat kihagyom. Üdv.
Még mindig nem biológus vagyok.
Antibiotikummal BAKTERIÁLIS fertőzéseke kezelnek, a vírusokra SEMMILYEN hatással nincs!!! Nem pusztítja el őket, de nem fognak az antibiotikumoktól mutálódni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!