Oltások-mi az igazság?
http://www.youtube.com/watch?v=sM09AdpioZE&feature=related
Mit szóltok ehhez a videóhoz?
Szia!
Én a videót nem néztem meg, de dolgoztam fogyatékos gyerekekkel. Volt egy kisfiú, csecsemőkori oltástól lett beteg, se járni, se ülni, se beszélni, semmit nem tud!
Egészségesen született, csak az oltás miatt lett beteg. Ha ránéztem munka közben, mindig eszembe jutott, hogy milyen veszélynek teszi ki az ember a gyerekét, ha beoltatja.
Amerikaban egy csomo balhe volt hogy egy bizonyos (nem tudom melyik) oltastol lett olyan sok autista gyerek.
Az egyik ismerosom is beadatta es frankon kezdtek latszodni az autizmus jelei a kicsin, a maradek oltasokat mar nem engedte hogy beadjak es szepen lassan helyrejott a gyerek, de meg most is vannak neha 'bekattant' percei. Pedig oltasok elott teljesen normalis volt mint a tobbi gyerek es semmi jel nem utalt ra, h autizmusa legyen...
Viszont nincs ismerosom aki pedig azt tudna szemelyes peldajaval bizonyitani, hogy azert nem kapott el ezt vagy azt, mert az oltast idoben megkapta es ez megvedte... Azok a kiserletek, amikkel allitolag bizonyitjak az oltas hatasossagat, azokat a kiserleteket a gyogyszer gyartoja finanszirozza.
Ha en elkezdek forgalmazni egy uj autogumit es megtomom a Schumacher zsebet, hogy eskudjon erre a gumira, akkor o a nyilvanossag elott kijelenti, hogy ez a gumi a legjobb es mindenki azt fogja vasarolni en pedig gazdag leszek. (az majd ugyis csak joval kesobb fog kiderulni, hogy 30ezer kilometer utan a gumi szetrobban, de azt majd rafogjuk az utviszonyokra, meg a nem megfelelo vezetesi stilusra...)
Ennyire egyszeru!
Oltatok is, ne aggódj. Ahogy az összes professzorom is. Tudod, olyan emberek, akik azért lényegesen jobban értenek az orvostudományhoz meg a mikrobiológiához, mint te.
(Orvosin tanulok egyébként...)
És tudod, nem csak a magam egészsége miatt oltatom be magam, hanem az olyan félszeszűek miatt is, min te.
Mert bizony ha egy ember nem oltatja be magát, akkor nm azért nem hal ám bele a fertőző betegségekbe, mert olyan k.rvara nem érnek semmit az oltások.
Hanem azért, mert a többi épeszű ember (akik egyenlőre szerencsére még többségben vannak) beoltatja magát, és miattuk nem tudnak elterjedni a vírusok.
De majd ezzel az agymosással azt fogjátok elérni, hogy egyre több ember nem fogja magát és a gyerekét oltatni, és szépen fel fognak lángolni olyan járványok, amik már rég eltűntek a fejlettebb országokból.
Az meg, hogy vki lebénult az oltástól:
Lehet, hogy van ilyen, mivel MINDENNEK van mellékhatása.
Csak azért nem mindegy, hogy 1 millióból egy ember bénul le az oltás miatt 8és ezzel baromi sokat mondtam, mert azt találtam, hogy minden 24 milliomodik ember bénul le tőle), vagy a járvány következtében bénul le jóval több.
Egy kis statisztika. "A legsúlyosabb helyzet 1957-ben alakult ki, amikor 2334 megbetegedés és 143 haláleset történt"
Tudod én végighallgattam, mikor a tanárnőm mesélte, hogy milyen élesen emlékszik arra, mikor kint játszott az udvaron és a barátnője anyukája szaladt az utcában, hogy lebénult a gyereke.
Érdekes, hogy az oltásokban milyen baromi nagy összeesküvés elméleteket látnak az emberek.
De pl. fogamzásgátlókat iszonyatosan sok nő szed. Attól is meg lehet ám halni. Meg stroke-ot, trombózist lehet kapni. Sőt, meddő is lehet tőle az ember.
Elhiheted, ez jóval gyakoribb, mint az, hogy ki lebénul az oltástól.
Az autizmusos baromsághoz pedig: Ez már rég megdőlt. Réges-rég bevallották, hogy kamu volt az egész.
És mielőtt vki beleköt: elnézést a helyesírási hibákért, csak küldés után olvastam át.
Pl. nem egyenlőre hanem egyelőre.
sokkal ritkább, hogy valakinek baja lesz egy himlő vagy polio elleni oltástól (polio ellen egyébként nem injekcióban adják a szert), mint amennyi embert megment.
mint a kutyáknál a veszetség
csomó betegség vissza van szorítva, ami halálos lehet, a gyerekkori oltások miatt. persze vannak, akik pont az oltást szívják meg, de kevesebben vannak lényegesen, mint akik amiatt élhetnek egészségesen.
autizmusos baromsághoz pedig - A gyerek most mult 3 eves, azt hiszem masfel evesen kapta az elsot, akkor milyen reges regen megdolt-rol beszelsz????
Ha tenyleg olyan okos vagy mint amilyennek hirdeted magad kedves professzor-novendek, akkor gondolom az angol is megy eleg jol.
Legy olyan szives es vedd a faradtsagot es nezz bele itt egy ket cikkbe:
de probald elfogulatlanul, teljesen objectiven olvasni, bar neked nehez lesz...
Amúgy lehet, hogy elfogult vagyok. De te ugyan mi vagy? Te vagy az értelmes és felvilágosult ember, aki tud gondolkodni?
Nevetséges.
Azt mondod, hogy nekem mosták ki az agyam, holott te is ugyanazt csinálod, csak a vita másik végén. Honnan veszed, hogy én vagyok az agymosott és nem te?:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!