Oltások-mi az igazság?
http://www.youtube.com/watch?v=sM09AdpioZE&feature=related
Mit szóltok ehhez a videóhoz?
Ha ebben a videóban azt ecsetelnék, hogy a madárinfluenzát a gyógyszeripar miatt találták volna ki még azt mondtam volna oké.
De most komolyan, elég sok a túlélő ahhoz, hogy megbizonyosodjon az ember, hogy ez nem "Népesség-csökkentési Program".
Az igaz, hogy vírusokat és baktériumokat tartalmaz a vakcina, csakhogy ezek a kórokozók legyengítettek. Pontosan így alakul ki a passzív immunitás, és minden oltás pont ilyen.
De szerintem ezt épeszű ember nem hiheti el, és hol vannak a bizonyítékok? Statisztikák?
Teljes mértékben egyetértek ezzel a hölggyel. Különféle mérgekhez jutsz az oltások révén. Annyira meg van félemlítve az ember, hogy erre már érdemes építeni egy egész iparágat /gyógyszergyártás-kutatás/.
Egy ma kapott levélből kimásoltam néhány sort.
Íme:
Tudta Ön, hogy...
. a gyógyszeripar nem egy egészségvédő iparág, hanem az ipar egy befektetési ágazata, melynek mozgató ereje a részvényesek nyeresége?
. a betegségek fenntartása és terjedése létfeltétele a gyógyszeripar üzletének és növekedésének?
. a gyógyszeripar kutatásai majdnem kizárólag szintetikus molekulákkal folynak, mert ezek szabadalmaztathatók, és csak a szabadalmi díjakból származó bevétel teszi lehetővé a gyógyszeripari vállalatok csillagászati profitját?
. a celluláris medicina és a vitaminkutatás természetes terápiákkal segít megszüntetni a népbetegségeket, ráadásul hatékony és megfizethető módon?
Tehát az ige: celluláris medicina!
Persze utolsó, mert vmi szar körlevélnek kell hinni.
Már bocsánat, de csak azok mondják, hogy hülyeség oltani, akkor marhára nem értenek a biológiához.
Szánalmas ez az egész. Nem tudom mit szólna a ilyen nagyokos, ha a gyereke lebénulna, mert nem kapta meg a járványos gyermekbénulás elleni oltást. Vagy épp torokgyíkja lenne. Vagy feketehimlője vagy akármi más.
Ha csak a szemét eü akarná megmérgezni az embereket, akkor miért az orvosokat oltják be először?...
En egyetertek a novel es ellenzem az oltasokat.
Kovesd a penzt!!! Aki nem vak, az lathatna, hogy a gyogyszeriparban van a legnagyobb penz. Ezeknek nem kifizetodo, ha az ember egeszseges, mert akkor nem kolti a penzet bogyokra.
Ha te fodraszkent dolgozol es hirtelen a varosodban mindenki elhatarozza, hogy mostantol atmegy hippibe es hosszu hajjal jar akkor te tonkremesz. Ha jon valaki es elkezdi hirdetni, hogy a hosszu haj hamarabb tetvesedik es ezt az emberk elhiszik, akkor az neked csak jo, mert ujra kelleni fog a szologaltatasod.
Kicsit leegyszerusitett a pelda, de aki akarja az erti.
Aki pedig ert angolul, innen csemegezhet:
Az én rokonom pedig a gyermekbénulás elleni oltás után bénult le!!!!!!!
No ehhez szólj hozzá kedves biológus!!!!
Igen is, a gyógyszermaffia ma már annyira gátlástalan módszereket alkalmaz, hogy ez már nevetséges. Naponta száz gyógyszerreklám megy a tévében, ki másnak lenne akkora nyeresége hogy ezt megengedhetné magának. Az emberek már erre kelnek, erre fekszenek, és aki ott él a tévé előtt, annak már ez a természetes, azt hiszi ez a normális, hogy van valami nyűgje és rögtön a gyógyszertárba szalad, mert látta a tévében hogy van erre valami gyógyszer.
Nagyon szánalmasak az ilyen emberek, és meg sem érdemlik hogy valaki foglalkozzon velük, mert ha valakinek ennyi esze van csak, az meg is érdemli a sorsát.
De hál' Isten, nem csak ilyen egyszerű emberek élnek a földön, bizony mára már nagy tömegek gondolkodnak józanul, és jönnek rá, hogy mennyire félre vannak vezetve.
Kedves biológus barátunk, ha elgondolkodnál egy kicsit, és látnál az orrodnál is tovább, akkor rájöhetnél, hogy te vagy az aki nagyon meg lettél vezetve, mert téged is a gyógyszermaffia képezett ki, azt szajkózod amire megtanítottak, és elvetsz minden, a józan ész diktálta elvet.
Ez viszont minket, felvilágosult, és gondolkodó embereket nem zavar, mi tovább harcolunk azért, hogy a természetes egészség javító módszerek ismét elterjedhessenek, és hogy az emberek szenvedések nélkül élhessenek egy boldog és szabad életet. Az, hogy oltásokkal bombáznak bennünket, és kötelezővé teszik ezeket, hogy még véletlenül se úszhasd meg, ez az emberek elleni legnagyobb merénylet, és ez nem maradhat büntetlenül. Kinek van szüksége higanyra, formaldehidre, amik az oltóanyagok általános összetétele, ezek a mérgek felhalmozódva súlyos egészségkárosodásokat okoznak kivétel nélkül mindenkinek akik megkapják az oltásokat. Mi ez, ha nem tudatos népirtás? Agymosás? Nem!!!Ez a valóság, ébredjetek már végre fel, emberek!!!
A teljesen ártalmatlan, megfelelő adagokban beszedett vitamin készítményeket be akarják tiltani, nehogy hozzájuss azokhoz a tápanyagokhoz, amik az élelmiszerekből már rég hiányoznak! Ez a cselekedet is azt szolgálja, hogy a gyógyszeriparnak folyamatosan legyen vásárlója, mindig legyenek betegek, akik azt hiszik hogy a gyógyszerek majd meggyógyítják őket. Szegények! Elhiszik hogy ez így lesz, sok-sok évig szedetik velük a mindenféle halálos vegyi anyagot, és csodálkoznak ha javulás helyett romlás következik be az állapotukban. Sokan nem is az alap betegségükbe halnak bele, hanem az orvosuk által felírt gyógyszerek szedésébe!!!!!
És ezt nem én mondom, hanem a (nem nyilvános!!) statisztikák.
Én fiatal koromban még szintén sok mindent elhittem az orvosaimnak. Lumbágós voltam már 20 évesen, azt gondoltam hogy az emelgetések miatt. Minden alkalommal fájdalom csillapító injekciókat kaptam, pár nap múlva jobban lettem, és csináltam tovább a dolgomat, azzal a tudattal hogy lám-lám, a gyógyszer hatására meggyógyultam. Szinte havonta volt torokgyulladásom, nagyon kellemetlen tünetekkel, szokásos módon az orvos gyógyszereket, szopogatós tablettákat írt fel, majd ismét "meggyógyultam", minden rendben folytatódhatott. Az akkori tudatlanságomnak köszönhetően, minden betegségem alkalmával több ezer forinttal gazdagítottam a gyógyszergyártókat, tömtem a zsebüket.
Ma már sokkal több ésszel, inkább ezeket az ezreket az egészségem megőrzésére fordítom, megtanultam elkerülni a betegségeket, teljesen ki tudtam iktatni őket. Ma már nem támogatom a gyógyszeripari érdekeket, kb. 10 éve egyetlen szem gyógyszert sem szedtünk be, mert nincs rá szükségünk. Ha valaki ezt nem hiszi el, annak nagyon szívesen elmondom részletesen hogy mi a titok nyitja. Egy biztos, ha az ember egészséges, akkor boldog is!
"Ez viszont minket, felvilágosult, és gondolkodó embereket "
Na itt borultam le a székről.
A videónak van több része is, és az van benne, hogy lelkiismeretlen emberek az oltásokat használják arra, hogy csökkentsék a lakosságot, mert a tömegpusztító fegyverekkel már többszörösen el lehetne pusztítani a Földet, tehát háborúzni már túl veszélyes lenne, ezért az oltásokkal lassan megbetegítik az embereket, hogy hamarabb haljanak meg. Az orvosok ehhez csak bábok, ők tudatlanul adják be az oltásokat.
Meg pl. a víz is klórozva van, pedig a klór mérgező, és ózonnal is lehetne tisztítani a vizet. Ezzel is lassan mérgezve vannak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!