Ez nemi herpesz lenne?
Figyelt kérdés
Tobbszor volt ilyen,de a nogyogyasz sose mondta,hogy az lenne. Sokszor volt folyasom amit kikezeltek es kezdodott elolrol,most ismet ez van, viszont mivel kulfoldon vagyok most nem tudok olyan konnyen orvoshoz szaladgalni. Az ajkamon kijott a herpesz,es lent is azt tapasztalom,hogy valami nagyon viszket, megneztem es eleg melyen mintha egy pici "aranyer" lenne, eleg voros,de nem kis holyagocskak,es az ugy eg. Most epp a huvelyflora visszaallitasan faradozom huvelytablettal,lehet hogy attol van? Varjak meg hatha elmulik? Vagy alljak le a tablettaval,vagy vegyek valamilyen nemi herpesz elleni kremet? Egyebkent nem kaphattam el senkitol,vagy mar evek ota van,ez a ket eset lehetseges,vagy ott is ki tud jonni ha nagyon gyenge az immunrendszerem? Termszetesen tudom,hogy orvos volna a legjobb megoldas,de kerlek titeket ezt most ne irjatok,mert erre most nincs lehetosegem.2011. dec. 1. 21:19
21/21 anonim válasza:
Én is most ebben szenvedek, de voltam olyan hülye hogy nőgyógyászhoz mentem és nem a nemibeteg gondozóba :/ A nőgyógyász elzavart azzal h szőrtüszőgyulladás - mellesleg szinte minden tünet jelentkezett nálam ami a herpeszre utal, gennyes dudorok amik viszketnek és fájnak, folyás, combomnál a nyirokmirigyek is fájnak, menni is alig tudok, ülni stb kész katasztrófa...voltam háziorvosnál is, ő mondta h ne a nőgyógyászhoz menjek ezzel hanem bőrgyógyászhoz, mert ez valószínüleg herpesz lesz...egy belgyógyász jobban meg tudja mondani mint egy nőgyógyász...érdekes...na mindegy szerintem is menj el te is a nemibeteg gondozóba ha még nem voltál, hétfőn az én utam is oda vezet :/ Elviselhetetlen már...és még 2 nap :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!