Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez nemi herpesz lenne?

Ez nemi herpesz lenne?

Figyelt kérdés
Tobbszor volt ilyen,de a nogyogyasz sose mondta,hogy az lenne. Sokszor volt folyasom amit kikezeltek es kezdodott elolrol,most ismet ez van, viszont mivel kulfoldon vagyok most nem tudok olyan konnyen orvoshoz szaladgalni. Az ajkamon kijott a herpesz,es lent is azt tapasztalom,hogy valami nagyon viszket, megneztem es eleg melyen mintha egy pici "aranyer" lenne, eleg voros,de nem kis holyagocskak,es az ugy eg. Most epp a huvelyflora visszaallitasan faradozom huvelytablettal,lehet hogy attol van? Varjak meg hatha elmulik? Vagy alljak le a tablettaval,vagy vegyek valamilyen nemi herpesz elleni kremet? Egyebkent nem kaphattam el senkitol,vagy mar evek ota van,ez a ket eset lehetseges,vagy ott is ki tud jonni ha nagyon gyenge az immunrendszerem? Termszetesen tudom,hogy orvos volna a legjobb megoldas,de kerlek titeket ezt most ne irjatok,mert erre most nincs lehetosegem.
2011. dec. 1. 21:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Egyebkent te is egy ebben szenvedo no vagy? Csak mert sokat kerdezel,nem mintha bannam,csak furcsa.:) Lehet te mar tobbet tudsz errol...
2011. dec. 1. 22:00
 12/21 anonim ***** válasza:

nem szenvedek, mert nekem normális nőgyógyászom van - annak ellenére ezt mondom, hogy kenettenyésztést még sose tartott szükségesnek - de mindig meggyógyultam (régebben állandóan válaszolgattam ebben a rovatban, hallottam már itt fura sztorikat)

furának tartom, hogy semmi extra nincs és mégis előjönnek a tüneteid...

2011. dec. 1. 22:09
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom...a legutolso semmit se mutatott,viszont azota ki tudja megint mi van,mert most ez nagyon nagyon egeto gond..a szo legszorosabb ertelmeben. A nemi herpeszre meg nem gondoltam,es utalom magam diagnosztizalgatni,de amugy lehet ez volt a gond,hogy erre meg nem gondoltam,se en se a nogyogyaszom....Vagy valami allergia,vagy ez,vagy passz...de moste z a kis valami ami ott kijon,nagyon nyugtalanito. Meg par het es koltozom el(nem Magyarorszagra)ott felkeresek majd egy orvost,de mire a papirjaim elkeszulnek ott is...anelkul meg a gatyam ra menne,szoval lehet lesz meg ez 1-2honap is...
2011. dec. 1. 22:12
 14/21 A kérdező kommentje:
Egyebkent gondolom a pamut volna a megfelelo alsonemu? Ha annyira sokat olvasgattal itt tudnal segiteni,hogy intim tisztalkodasra mi ajanlott? En csak mostanaban olvasgatok itt,mert mar jobb otletem nem volt. Elore is koszonom.
2011. dec. 1. 22:15
 15/21 anonim ***** válasza:

én a helyedben megpróbálnék mindenféle intim tisztálkodószert hanyagolni, a hüvely környékét meg sima illatmentes antiallergén, esetleg bio szappannal tisztítani - hasonlóval, mint régen a babaszappan volt

próbáld ki a tengeri sós ülőfürdőt vagy kamilla/cickafarkfű ülőfürdőt - de ezek nem kezelésre valók, csak megelőzésre

esetleg kérhetnél a patikában, ha kapható ott, betadine hüvelykúpot - nem szeretek ilyet ajánlgatni, mert nem vagyok orvos és ezt is orvosi felügyelet mellett kéne használni - de ez az egyetlen készítmény jelenleg Magyarországon, ami vény nélkül kapható és használ valamennyire (kérdéses viszont, hogy ott, ahol laksz, lehet-e vénymentesen beszerezni)...viszont ha herpeszed van, arra nem fog használni, de kiírtja a teljes hüvelyflórádat, amit megfelelő készítményekkel helyre kell állítani

és még valami, NE nőgyógyászhoz menj el, hanem Bőr- és nemibeteg gondozóba

amit még javasolni tudok, hogy írd le a tüneteidet (mindent+ a teljes kórtörténetet is) pl a webbeteg.hu-n egy nőgyógyász szakértőnek és a helyzetedet is, hogy nem tudsz jelenleg orvoshoz menni és kérdezz rá, ő mit ajánlana

2011. dec. 2. 09:56
 16/21 A kérdező kommentje:
Oh,nekem mar nincs mit kiirtani,ami a huvelyflorat illeti,most epp visszaepiteni probalom. Koszonom szepen a segitseged. Egyebkent miert bor es nemibeteg gondozoba menjek? Nem biztos,hogy herpesz,azt se tudom ott mit csinalnak,de nemibeteg tuti nem vagyok...2 ferfival voltam eddig,kozuluk egyik a ferjem. A masik utan,pedig voltam mindenfele teszten. Igazabol tenyleg nem tudom ott mit csinalnak...megvizsgalnak ugyis mint a nogyogyasz? Mert mashogy nehez lenne nekik elmondani.
2011. dec. 2. 11:12
 17/21 anonim ***** válasza:
de nemibeteg vagy, a nemibetegség az nem azt jelenti, hogy csak szexuális úton terjedő betegséged van, hanem azt, hogy a nemi szerveden van a probléma ....azért javaslom, hogy oda menj, mert ott kifejezetten ezekkel a betegségekkel foglalkoznak, erre szakosodtak, ellenben ugye egy szülész nőgyógyásszal
2011. dec. 2. 11:16
 18/21 anonim ***** válasza:
ja és igen, természetesen úgy vizsgálnak meg, hogy megnéznek, mint a nőgyógyász tenné
2011. dec. 2. 11:16
 19/21 A kérdező kommentje:
Egy nemiherpeszre nem kellene a nogyogyasznak felhivni a figyelmem? Mert eddig egyik se tette. Lehet nem is herpesz,ezen kivul nincs kezzelfoghato jele ott a gondnak,kiveve a folyas,azzal meg kirohognek,ha mashova megyek. Mert az a nogyogyasz szakterulete.
2011. dec. 2. 11:35
 20/21 anonim ***** válasza:
de kéne a nőgyógyásznak szólni, ha bajod van...a folyással nyugodtan mehetsz a nemibeteg gondozóba, sőt ! ott legalább értenek hozzá
2011. dec. 2. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!