Ez nemi herpesz lenne?
nem szenvedek, mert nekem normális nőgyógyászom van - annak ellenére ezt mondom, hogy kenettenyésztést még sose tartott szükségesnek - de mindig meggyógyultam (régebben állandóan válaszolgattam ebben a rovatban, hallottam már itt fura sztorikat)
furának tartom, hogy semmi extra nincs és mégis előjönnek a tüneteid...
én a helyedben megpróbálnék mindenféle intim tisztálkodószert hanyagolni, a hüvely környékét meg sima illatmentes antiallergén, esetleg bio szappannal tisztítani - hasonlóval, mint régen a babaszappan volt
próbáld ki a tengeri sós ülőfürdőt vagy kamilla/cickafarkfű ülőfürdőt - de ezek nem kezelésre valók, csak megelőzésre
esetleg kérhetnél a patikában, ha kapható ott, betadine hüvelykúpot - nem szeretek ilyet ajánlgatni, mert nem vagyok orvos és ezt is orvosi felügyelet mellett kéne használni - de ez az egyetlen készítmény jelenleg Magyarországon, ami vény nélkül kapható és használ valamennyire (kérdéses viszont, hogy ott, ahol laksz, lehet-e vénymentesen beszerezni)...viszont ha herpeszed van, arra nem fog használni, de kiírtja a teljes hüvelyflórádat, amit megfelelő készítményekkel helyre kell állítani
és még valami, NE nőgyógyászhoz menj el, hanem Bőr- és nemibeteg gondozóba
amit még javasolni tudok, hogy írd le a tüneteidet (mindent+ a teljes kórtörténetet is) pl a webbeteg.hu-n egy nőgyógyász szakértőnek és a helyzetedet is, hogy nem tudsz jelenleg orvoshoz menni és kérdezz rá, ő mit ajánlana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!