Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez lehet, hogy hormonprobléma?

Ez lehet, hogy hormonprobléma?

Figyelt kérdés

Szóval most vagyok 21 éves, és meglehetősen sokat eszem, de egyszerűen nem tudom magamat feltornázni legalább 60 kilóra. (55 vagyok csak) Mondjuk alacsony is vagyok (170 cm), de ez az 55-56 kiló akkor is nagyon kevés, pedig eszem rendesen.

Lehet, hogy ez valami hormonzavar? Mindig is ilyen volt az alkatom...régen mondjuk nem zavart, mert inkább legyek ilyen, mint kövér, de így 20 éves fölött már rossz azért...

Szerintetek?

2011. dec. 1. 11:38
 1/2 anonim válasza:
ismerősöm fiának 13 évesen megnövekedett az ösztogén hormonszintje és kezelni kellett androgénekkel, de képzeld el annyira magas volt neki, hogy a cicije megnőtt és lányos alakja lett. tehát sok minden közbe jöhet pl. a hormonprobléma
2011. dec. 1. 11:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet pajzsmirigy működésének zavara is. Nézz utána . Ha alul működik, akkor súlygyarapodás van ha gyors az anyagcsere, akkor nehezen szívódnak fel a bevitt táplálék
2011. dec. 1. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!