Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehetnek hidegek a végtagok...

Lehetnek hidegek a végtagok vmi hormonprobléma miatt?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Én pont ezt kérdeztem a dokimtól, azt mondta nekem, hogy a hideg láb és kéz az a nem megfelelő vérkeringés miatt van, ha lefogyok jobb lesz:)) mozogjak stb, és azt mondta, a vetéléseim is azért lehettek mert nem megfelelő a vérkeringés és a méh vérereibe se megy elég vér gondot okozhat, emellett tartsam mindig melegen a lábam még éjszakára is húzzak zoknit, de én nem tudok zokniba aludni így betekerem egy kis pléddel.
2011. febr. 3. 21:51
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Nekem is pont a "női dolgaimmal" vannak még problémáim, egyszerűen leálltak a petefészkeim, pedig nagyon fiatal vagyok, 20 éves. Eddig is gyakran voltak hidegek végtagjaim, de kb. féléve már-már "elviselhetetlen" - és pont akkor kezdődtek a problémáim a menstruációmmal is.

Ezért gondoltam arra, hogy vmi nagyon felborulhatott a hormonrendszeremben.

2011. febr. 3. 21:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja, és nekem teljesen normális a testalkatom, 165 centi vagyok és 60 kg.
2011. febr. 3. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Értem, na most utána néztem, és érdekeset találtam, bizony azt írja ez az oldal, hogy több betegség, pajzsmirigy stb is okozhatja, mondjuk nekem van pajzsmirigyalulműködésem ezért kérdeztem a dokitól de hát azt mondta nem azért..

olvasd el szerintem az érszűkületes résznél

[link]

2011. febr. 3. 21:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Nah átolvastam, hogy én miért is nem néztem ennek eddig utána, nem hagyom annyiba akkor, mert már fogytam egy csomót de a lábaim mindig jéghidegek.
2011. febr. 3. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is fázós vagyok. Kapaszkodjatok, én vastag pizsi+szabadidó ruha, zokni+sízokni kombóban alszom, vastag paplan+pléd alatt... :) Esküszöm! Igaz, éjjel csak 15-16 fok van, mert hát a gázszámlát ki kell fizetni, és ha 20 fok lenne éjjel is, akkor nem tudnám...
2011. febr. 3. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Húú akkor téged nem könnyű kicsomagolni:D
2011. febr. 3. 22:04
 8/9 anonim ***** válasza:

én is fázós vagyok, nekem sose mondott semmit a dokim, pedig tudok jéghideg végtagokat produkálni, 170cm/59 kg vagyok, szerintem ez lehet alkati dolog is (de lehet, hogy tévedek)

én is maciruciban alszom, 3 takaró alatt és 2 pár zokniban :-D

igaz nyáron is így alszom kb. csak 1 takaróval és 1 pár zoknival :-DD

2011. febr. 3. 22:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a linket!

Egyelőre akkor eljárok nőgyógyászhoz, ő úgyis azt mondta, hogy ha nem sikerül megoldani a problémát, akkor továbbküld endokrinológushoz. Aztán majd kiderül...

Amúgy én is harisnyában, térdzokniban, mamuszban, mackónadrágban, trikóban, hosszú ujjú pólóban+pulcsiban vagyok, meg ehhez jön még 1 dunna, de még így is jéghidegek a kezeim meg a lábaim.

2011. febr. 3. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!