Ez hormonprobléma lehet?
16 éves vagyok és 2 éve menstruálok. Kb. 9 hónapja rendszeresen. A melleim viszont nem sokat nőttek. Ez azért furcsa, mert a családom többi női tagjának telt, szép keblei vannak. Ez a kisebbik baj. E mellett pattanásos az arcom, de nem zsíros a bőröm. Nem vészes, ez nem is izgat...
A baj az, hogy túlzottan izzadok. A hónaljam legfőképp. Egyáltalán nem normális. Akárhol vagyok, akármit csinálok, izzadok és nem is kicsit. Ez kihat a közérzetemre és az emberi kapcsolataimra. Semmilyen izzadásgátló nem hat. Bár büdös nem vagyok, csak kiver a víz. Akár még este is, amikor az ágyban olvasok, vagy alszom. A hónaljam mindig izzad.
A nemi szervemből pedig átlátszó váladék távozik minden nap. A bugyim mindig "piszkos lesz". Ez is elég zavaró és nem tudom mitől lehet. A gyerekorvosom 3 éve azt mondta, ha megjön, el fog múlni. Azóta csak rosszabb.
Mit tehetnék? Vagy egyáltalán ez mitől van? Válaszotokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!