Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Skarlátos vagyok, mit csináljak?

Skarlátos vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés

súlyos panaszkodós hiszti következik!:D

Múlthét hétfőn csupa kiütés lettem és fájt a torkom, de semmi más bajom nem volt. A bőrgyógyász azt hitte, vmi mosószerre vagy öblítőre vagyok allergiás, úgyhogy múlthéten végig bent voltam a suliban (senki nem kapta el az osztályból). Lázas azóta sem voltam, 'málnanyelv'em sincs, teljesen jól érzem magam, kicsit fáradékonyabb vagyok, a kiütéseim már majdnem teljesen elmúltak. A háziorvostól kaptam 'ospen 1 500 000' antibiotikumot (amitől megint fogyni fogok, 164 centihez ígyis alig vagyok 46 kiló), de nem értem ezt az egészet. Teljesen jól érzem magam, holnap már suliba akartam menni, mert így is nagyon sokat hiányoztam idén, de most jövőhét péntekig sehova. A szüleim az éjjel-nappaliig sem akartak tegnap leengedni, ment a kiabálás, hogy hogy a francba tudtam ezt összeszedni, rám parancsoltak, hogy egész nap maradjak az ágyban:D De nem bírok, 'felnőtt-korra-kinövős-hiperaktív' voltam, edzésre kellene mennem, bulizni mennék, tanulnom is kell (szakmai osztályba járok, itthon nem tudom csinálni, mindjárt félév, így nem nagyon leszek osztályelső.. :D), ehelyett unatkozásra vagyok kényszerítve, nem bírom elviselni hogy kitéptek a hétköznapjaimból. Az egyetlen mentségem, hogy barátom átmászkál hozzám, de nem akarom hogy most miattam idefáradozzon, nem lakunk túlságosan közel egymáshoz. Mi a francot kezdjek magammal?:D

17/L

2011. nov. 30. 11:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nézzél valami sz@r sorozatot.
2011. nov. 30. 11:12
 2/11 A kérdező kommentje:
már kivégeztem 6 és fél évad odaátot:D
2011. nov. 30. 11:17
 3/11 anonim ***** válasza:

Már megvan a hetedik évad is. :P

Egyébként semmit, pihenj és gyógyulgass. Amit otthon meg tudsz tanulni, azt esetleg megteheted, egyébként meg aki beteg, az pihenjen. :)

2011. nov. 30. 11:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Az szép! (jó sorozat)

Folytasd Dr. Csonttal. :)

2011. nov. 30. 11:26
 5/11 anonim ***** válasza:

"ho sikerült összeszedni"

Mintha valami zaftosabb nemibetegség lenne.

Szerintem esetleg próbálkozz idióta online játékokkal, az vicces, és leköt egy időre. :)

2011. nov. 30. 11:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Szegény, jobbulást. Esetleg kérd meg egy osztálytársad hogy hozza át az anyagot, legalább annyit tudj tanulni, amihez nem kell suliba menni (pl töri vagy irodalom, matek, ilyesmi)
2011. nov. 30. 11:37
 7/11 anonim ***** válasza:

A Transport Tycoon-t töltsd le, városépítő, szállítmányozós játék, amolyan polgármesterként funkcionálsz. Engem egy egész napra is képes lekötni :)

(államvizsga előtt pendrive-ra kimentettem és megkértem a férjemet, hogy dugja el előlem a vizsgáig :))

2011. nov. 30. 12:19
 8/11 anonim ***** válasza:
néha ha van kedved és energiád akkor játszadozzál magaddal jobb kedved lesz tőle...:D
2011. nov. 30. 13:11
 9/11 anonim ***** válasza:

igaza van a szüleidnek, ne fertőzzél meg senkit, pláne egy boltba nem kéne menni fertőző betegséggel

az antibiotikumtól meg nem fogsz fogyni, egyél rendesen és sportolj, akkor hízol néhány kg-ot

2011. nov. 30. 16:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Olvass valamit -

Könyvet

2014. szept. 10. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!