Miért köhögök ennyire és miért csak ilyenkor?
Figyelt kérdés
Általában este felé jön rám ez a köhögés. A mellkasom közepétől indul el, a hasam is összeszorul, amikor elkezdek köhögni. és a nyelőcsövemet is piszkálja. Szopogatok minden cukrot de eddig nem sok minden használt. (mondjuk a köhögés lehet, hogy jó is, mert szakadozik fel vagy mi.) Buliban multkor csak egy szál ingben voltam kinnt és nagyon hideg volt kinnt amikor kimentem cigizni (csak nagy ritkán cigizek, mondjuk a multkori buliban elszívtam 4-5 szálat, ha ez fontos)2011. nov. 16. 23:52
2/3 anonim válasza:
Hátha jó esett valakinek elpanaszkodni magad és magad is tudod, hogy mitől köhögsz, mivel levontad a végkövetkeztetést, akkor vagy Te olyan okos, hogy a jövőbe nem mész ki télen a hidegbe ingbe. Gyerek vigyázzatok már magatokra. Mi szülők nem győzünk aggódni Ti meg tesztek rá.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm Utolsó! Csak úgy voltam vele, hogy inkább megkérdezem, hogy mi lehet, mert jobb félni, mint megijedni. :)
2011. nov. 17. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!