Hétfőn érettségizem, de nagyon köhögök, ilyenkor mi van?
Az lehet a bajod,mint nekem volt.
Hányan cigiznek a családodból?Cigiznek egyáltalán?
Nekem is ezek a tünetek voltak,na meg az idegeskedés.Amikor idegeskedtem,akkor köhögtem.Amikor köhögtem,akkor idegeskedtem.És sokan cigiznek a családomból.Én meg szívtam a cigifüstöt,mivel sohasem voltak hajlandóak kimenni.Így hát mostmár ki lettek tiltva egytől-egyig a lakásból,hogy no cigi..és így 2-3 nap alatt megváltozott minden.Vagy ez a köhögés mástól is lehet,VIGYÉL MAGADDAL VIZET ÉS IGYÁL,HA EZ LEHETSÉGES!!!!Az segít.
Sok szerencsét,és hidd el,sikerülni fog!
Ha írásbelire nem mész el betegség miatt és igazolni is tudod akkor ha jól tudom 2 tételt kell húznod majd szóbelin.
Szedj köhögéscsillapítót és menj el érettségizni, gondolom olyan vidám és felhőtlen lesz ott a hangulat hogy meg is fogsz arról feledkezni hogy köhögsz. xD
Köszönöm a válaszokat!
Szedek gyógyszert, de nem sokat ér. :(
Mindenképp meg akarom írni az írásbeliket, nem szeretnék két szóbelit húzni, de tudom azt is, hogy nagyon idegesítő, amikor egyfolytában krákog valaki.
Amúgy a legjobb, hogy kb. 7-8 évente vagyok beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!