Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hétfőn érettségizem, de...

Hétfőn érettségizem, de nagyon köhögök, ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Mert én ettől simán meg tudom írni az érettségit, de mivel kb. 10 mp-enként rámjön a köhögés, ezért gondolom a többieket iszonyatosan fogom zavarni. Ugye nem küldhetnek el?
2010. máj. 1. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:
El nem küldhetnek, dehogy.De addig még igyál forró teát, egyél mézet, szopogass strepsilst, vagy ami nálad be szokott válni.Neked is könnyebb lenne, ha nem köhögnél annyira.
2010. máj. 1. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Menj ügyeletre és kérj köhögés csillapítót, mondd, hogy nem tudsz készülni. Nem mindenhol díjazzák, de nálunk kisvárosban, nappal nincs ebből gond, pláne, ha a háziorvos ügyel.
2010. máj. 1. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Az lehet a bajod,mint nekem volt.

Hányan cigiznek a családodból?Cigiznek egyáltalán?

Nekem is ezek a tünetek voltak,na meg az idegeskedés.Amikor idegeskedtem,akkor köhögtem.Amikor köhögtem,akkor idegeskedtem.És sokan cigiznek a családomból.Én meg szívtam a cigifüstöt,mivel sohasem voltak hajlandóak kimenni.Így hát mostmár ki lettek tiltva egytől-egyig a lakásból,hogy no cigi..és így 2-3 nap alatt megváltozott minden.Vagy ez a köhögés mástól is lehet,VIGYÉL MAGADDAL VIZET ÉS IGYÁL,HA EZ LEHETSÉGES!!!!Az segít.

Sok szerencsét,és hidd el,sikerülni fog!

2010. máj. 1. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Ügyeletes patikában vegyél köhögéscsillapítót, pl száraz köhögésre való Robitussint.
2010. máj. 1. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha írásbelire nem mész el betegség miatt és igazolni is tudod akkor ha jól tudom 2 tételt kell húznod majd szóbelin.

Szedj köhögéscsillapítót és menj el érettségizni, gondolom olyan vidám és felhőtlen lesz ott a hangulat hogy meg is fogsz arról feledkezni hogy köhögsz. xD

2010. máj. 1. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Van egy osztalytarsam aki eléggé beteges és mikor rájön ez a folytonos köhögés, akkor legszivesebben lelőném, persze nem én vagyok a tolerancia hercege de attol még baszottul idegesít mindenkit, nem tudnam elviselni, ha igy kellene megirnom az érettségit szóval csinalj valamit.
2010. máj. 2. 10:18
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szedek gyógyszert, de nem sokat ér. :(

Mindenképp meg akarom írni az írásbeliket, nem szeretnék két szóbelit húzni, de tudom azt is, hogy nagyon idegesítő, amikor egyfolytában krákog valaki.

Amúgy a legjobb, hogy kb. 7-8 évente vagyok beteg.

2010. máj. 2. 13:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon hangos, akkor el tudom képzelni azt is, hogy téged saját személyreszóló felügyelet mellett külön terembe tesznek, kérdezz erre rá reggel 1/2 8-kor.
2010. máj. 2. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!