Mit csinaljak hogy elmuljon?
Figyelt kérdés
Kivettek a mandulaim szeptemberbe. korhaz utan nagyon durva afta lett a szajuregemben kaptam a gegeszemtol ilyen ecsetelit hogy elmuljon aztmondta szerinte azert van mert legyengult az immunrendszerem. par nap mulva el is mult a durva afta. aztan azota folyton van sok kicsi vagy par kicsi es mar nagyon elegem van belole. Ma ahol a durva aftam vt megint lett valami.. Van 1pont is ott nem ertem mi az ott a haziorvosom se tudta elmentem a gegeszemhez semmit nem mondott felirta az ISOPRINOSINE-t olvastam hogy senkinek nem igen valt be... Nem tudom elkezdjem-e szedni. Mit csinaljak hogy ne legyenek aftaim???? Annyira idegesito :( regebben is volt de nem mindig es nem ennyiszer most meg folyamatosan van...2011. nov. 7. 14:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!