Nagyon fáj a bal mandulám. Mit csináljak hogy elmúljon?
Figyelt kérdés
inhaláltam is már, ittam mézes kamilla teát, de nem csökken a fájdalom. nem tudok se inni, se enni, annyira fáj ha nyelek. pedig olyan szomjas vagyok:S2010. okt. 1. 09:25
1/4 anonim válasza:
1. Kamilla tea szárít, fokozza a fájdalmat, ezzel többet ártottál mint használtál.
2. Ha gyulladt a torkod, tilos forrót/meleget és hideget inni. (Ami gyulladt, azt nem melegítjük...) Legjobb a langyos cucc.
A fenti 2 dolog sokan nem tudják.
3. Sós vízzel kell gargalizálni.
4. Vegyél Tantum Verde szopogatós tablettát, recept nélkül. Ez a legjobb.
Egy énekes
2/4 anonim válasza:
A mézet kihagytam, az jó lehet, de kanállal edd, 2-3 kanál egyszerre, lassan nyeld le, hogy szétkenődjön a torkodon, és utána egy ideig ne egyél/igyál.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ! a tantum verde már megvan, vettem be egy algopyrint is. Akkor majd úgy csinálom ahogy írtad és a kamillát kihagyom. Köszönöm szépen
2010. okt. 1. 10:37
4/4 redboy válasza:
Én vettem Tantum verde torok spary-t de szerintem nem ér semmit, mert használom, és semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!