Valaki másnak is vannak ilyen tünetei?
Erős hasi fájdalmak, hasmenés , szédülés , izületi és csontfájdalmak
nálam már ez van 2 napja orvos úgye tud mit mondani, tapasztalataim alapján. Szerintem ez valami influenza lehet. De mit tanácsoltok ?
Iszom a kamilla és a citromos teát c vitamint és magne b6-ot. Étvágyan viszont egyáltaln nincsen az összes teltől hányingerem van
Hááát. Igen az orvos tud mit mondani.
Akár lehet influenza vagy akár fertőzéses gyomorrontás is.
nem rég ettem egy szendvicset de több nem megy le a torkomon, de még a hasi fájdalmak és a szédülés javában megmaradtak.
előbb mértegy egy hőemelkedést, tegnap lázam is volt.
de a hasam annyira fáj, hogy nem tudok kiegyenesedni és az ágyban csak nyűglődök.
de köszönöm a tanácsokat és a válaszokat , ment a zöld
jobbulást!!
nekem mára úgy ahogy elmúlt. Ritka szar volt, legnagyobb ellenségemnek sem kívánom. Advil, szódabikarbóna, no-spa. ésmég az injekciós algopyrin sem hatott. énmár sírtam a fájdalomtól, de a 20 óra alvás meg tette a hatását. Ma már csak a helye maradt meg a gyomromban hogy fáj. Most sem tudok kiegyenesedni, annyira ott maradt még a helye.
ajánlom még figyelmedbe a forró fürdőt.
minnél hamarabbi jobbulást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!