A peteérés utáni kb 5. napon vagyok, és a párommal minden nap együtt voltunk. Voltak már másnak is ilyen tünetei és mi lett a dolog vége náluk? Lehetek terhes? Vagy mitől lehetnek ezek a tünetek?
Figyelt kérdés
A peteérés utáni kb 5. napon vagyok, és a párommal minden nap együtt voltunk. Tegnap este kezdtem el érezni, hogy fáj az alhasam, úgy mintha meg akarna jönni és ma már hányingerem is volt. De csak kb 21.-re nem várom. Mi lehet ez? Lehetek terhes? Köszi a válaszokat.2009. jan. 10. 20:51
1/2 anonim válasza:
Szia,
Ezek nagyon korai tünetek, inkább csak az agyad játszik egyenlőre. Nem mondom, lehet, hogy babázást érzed, de nem valószínű, nagyon messze van a nemvártad, addig sok minden lehet. (bár a beágyazódástól is messze vagy egy nagyon kicsit, pár nap óra és ha sikerült megtapad)
Ha elmarad akkor lehet valami biztosat mondani... Addig ne aggódj, és jó tanács, ne keresgélj terhességi tüneteket, csak csalódnál, ha esetleg nem volt semmi. Azért majd írd meg, mi lett veled...
(minden lehet, lehet babó;))
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon aranyos vagy :)
2009. jan. 10. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!