Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha anyukámat és mindkét...

Ha anyukámat és mindkét mamámat műtötték epekővel, akkor én is számítsak egy ilyen műtétre? 17/L

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 13:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha nem dohányzol = legalább a tüdőd tiszta

Nem iszol = a májadnak ezzel legalább nem kell foglalkoznia.

Egyébként az nagyon gáz, hogy zöldség-gyümölcs, főzelék és folyadék nem jut elegendő a szervezetedbe! Szinte garantált, hogy előbb-utóbb valahol visszaüt!

2011. okt. 20. 14:05
 12/17 A kérdező kommentje:
igen, tudom. :/ de egyszerűen gyűlölöm a zöldégeket meg a főzelékeket, számomra gusztustalanok, de komolyan. főleg a brokkoli és a karfiol, rájuk nézek és elkap a hányinger. de azért szeretek párat, pl. a káposztát, karalábét (csak nyersen), hagymát, borsót, uborkát, meg nyersen esetleg megeszem a répát is. gyümölcsből többet szeretek, almát mondjuk igencsak mindennap eszek. de ennyi ://
2011. okt. 20. 14:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Alább találsz információt a kialakulásáról, várható esélyeidről. Tanulmányozd át, tartsd be az ajánlásokat (nem lesz nehéz, eléggé általánosak), és száműzd a gondolataidból a témát, nincs okod görcsölni rajta, csak bevonzanád magadnak, ami lehet, hogy egyébként be sem következne.

[link]

Az én nagymamámat is műtötték epekővel, anyukámnak is vannak epe problémái (kő nélkül), nekem meg semmi bajom, pedig már nem vagyok olyan fiatal.

2011. okt. 20. 14:23
 14/17 A kérdező kommentje:
köszi szépen! egyébként nem szoktam rajta pörögni, most csak eszembe jutott. már anyukámat is megkérdeztem, és azt mondta, szerinte is lesz minden bajom, ami neki van/volt, így számítok a derékfájásra is, attól anyum is, apum is szenved.
2011. okt. 20. 14:27
 15/17 A kérdező kommentje:
beleolvastam. nyáron voltam vérvételen, és a koleszterinszintem is magasabb egy picit a normálisnál.
2011. okt. 20. 14:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Tényleg előfordulhat majd, hogy hajlamod van rá, de mint írták tehetsz ellene.

Amúgy a legfontosabb, hogy mindig reggelizz, mert olyankor telítődik az epehólyag és ha nem eszel reggel nem tud ürülni, el kezd pangani...

Amúgy a fekete retek epehajtó és patikákban kapható Cholavit-cseppek is.

Ezekkel próbálhatod még megelőzni.

2011. okt. 20. 15:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) minden nap reggelizek.
2011. okt. 20. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!