Ha anyukámat és mindkét mamámat műtötték epekővel, akkor én is számítsak egy ilyen műtétre? 17/L
Ha nem dohányzol = legalább a tüdőd tiszta
Nem iszol = a májadnak ezzel legalább nem kell foglalkoznia.
Egyébként az nagyon gáz, hogy zöldség-gyümölcs, főzelék és folyadék nem jut elegendő a szervezetedbe! Szinte garantált, hogy előbb-utóbb valahol visszaüt!
Alább találsz információt a kialakulásáról, várható esélyeidről. Tanulmányozd át, tartsd be az ajánlásokat (nem lesz nehéz, eléggé általánosak), és száműzd a gondolataidból a témát, nincs okod görcsölni rajta, csak bevonzanád magadnak, ami lehet, hogy egyébként be sem következne.
Az én nagymamámat is műtötték epekővel, anyukámnak is vannak epe problémái (kő nélkül), nekem meg semmi bajom, pedig már nem vagyok olyan fiatal.
Tényleg előfordulhat majd, hogy hajlamod van rá, de mint írták tehetsz ellene.
Amúgy a legfontosabb, hogy mindig reggelizz, mert olyankor telítődik az epehólyag és ha nem eszel reggel nem tud ürülni, el kezd pangani...
Amúgy a fekete retek epehajtó és patikákban kapható Cholavit-cseppek is.
Ezekkel próbálhatod még megelőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!