Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan tudnám leszoktatni...

Hogyan tudnám leszoktatni anyukámat a drogokról?

Figyelt kérdés
Lassan 6 éve hazudik nekem,alkalmanként iszik,de ez a kisebb baj.Valószínűleg kokózik és kezdek kikészülni emiatt,látom raja,mert én is benne voltam ebben anno csak lájtosabb verziókban..Tagadja mint az állat,de én látom rajta!Segítség!!
2011. júl. 2. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Tegnap láttam egy képet a neten egy kokaintól kilyukadt szájpadlásról, esetleg segíthet... :-)
2011. júl. 2. 10:37
 2/4 neewollah ***** válasza:
Csak ha támogatólag (és nem támadólag) rá tudod venni hogy kérjen segítséget akkor fog menni.Önmagától nagyon nehéz lenne,téged meg csak kioktatna hogy mit szólsz bele az életébe.Esetleg ha tudsz valakit akivel nagyon jóban van,és azzal beszélsz hogy szerinted mi van anyuddal,ő talán segíthet
2011. júl. 2. 15:18
 3/4 anonim válasza:
apukád tud róla?
2011. júl. 2. 15:19
 4/4 anonim válasza:

hivj orvost amikor olyan állapotba van!!!!

és az elvégzi a feladatot utánna.......

2012. febr. 4. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!