Mit tegyek/egyek ha ha nem kívánom az ételt?
Figyelt kérdés
elkaptam egy vírust és ez a második nap hogy megy a hasam és nembirok normálisan enni mert hányingerem van és ezek mellett nagyon csikar a hasam:S szedek normaflore-t meg hányingerre gyógyszert és fájdalom csillapítót előre köszi:)2011. okt. 16. 15:29
1/7 anonim válasza:
Főtt krumpli, főtt rizs, pirítós, keksz amit egyél, és tea. Ez jót fog tenni a gyomrodnak.
2/7 tetris válasza:
A szervezeted most teljes harcban áll a vírussal. Most minden energia arra kell, hogy legyőzze. Ezért nem kívánod az ételt se, mert ilyenkor még az emésztés is stagnál. A tested így jelez neked, hogy most ne terheld meg semmilyen kajával, mert más dolga van, mintsem emészteni a sóletet füstölt csülökkel.
Arra legyen azonban gondod, hogy a folyadékpótlásról gondoskodj. Langyos tea nem fog ártani a háborúzó szervezetednek, egy kis háztartási keksznél többet ne is egyél, amíg jobban nem leszel.
Jobbulást kívánok!
3/7 A kérdező kommentje:
oké megpróbálom de ha meglátom a kaját hány ingerem lesz:(
2011. okt. 16. 15:37
4/7 anonim válasza:
Nem tudom mit szedsz a hányingerre, de iylenkor még B6-vitamint is szedhetsz rá.
5/7 A kérdező kommentje:
azt szoktam de nemrég vettem be egyet akkor jó volt mert tudtam enni de nem akarok mindig gyógyszert szedni:S
2011. okt. 16. 15:41
6/7 anonim válasza:
Kamilla, koromviragtea, es amit az elso valaszolo irt, tehat fontos lenne, hogy valamit egyel. Ha nem is kivanod, de legalabb haztartasi kekszet a tea melle pl., es lehet egy huslevest fozni, es abbol fogyasztani egy keveset, vagy egy almat megenni. A lenyeg, hogy ne szaradj ki, tehat a folyadekrol gondoskodj.
7/7 anonim válasza:
Háztartási kekszet eszegess szép lassan, de nem baj, ha most még egy-két napig éhezel. A folyadékbevitel a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!