Miért nem kívánom mostanában az ételt?
Figyelt kérdés
Eddig elég jó étkű voltam, de néhány napja nem érzem, hogy éhes lennék, és alig bírok enne. A felét is alig bírom magamba tömni annak, amit eddig simán megettem. Pedig most olyan nagy meleg sincs, hogy amiatt ne kívánnám.
Mitől lehet ez?
14/L
2011. júl. 1. 20:12
1/2 anonim válasza:
Szia!
Mostanában gyakran előfordul velem is,hogy egyáltalán nem kívánom a kaját, de volt olyan nap is, amikor semmilyen mennyiség sem volt elég..:D
Szerintem nem a hőség teszi, hanem ez a fránya időjárás változások sokasága lehet az oka..
Persze számtalan más oka is lehet, de én ezt tudom elképzelni.:D
Amúgy én 16/L vagyok:D
2/2 anonim válasza:
Nekem a stressztől van ez. másfél hete volt a nyelvvizsgám, azóta se tudok annyit enni, mint régebben. Egy kicsit még fogytam is, bár nekem annyira már nem kéne:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!