Hogyan vagy mitől tudok könnyen megfázni?
Figyelt kérdés
fontos lenne köszi2011. szept. 24. 14:59
1/5 anonim válasza:
Fürödj hideg vízbe!(min fél órát!) aztán kiszálsz a vízből és ne törölközz! 10 percig törölközés nélkül álj meztelenül!
2/5 anonim válasza:
kiegészítem az előző hozzászóló komiját :) ezt este csináld és azt a 10 perces állást a nyitott ablaknál csináld :) sok szerencsét és váljék egészségedre XD
3/5 anonim válasza:
hát én volt, hogy órákig kint álltam mínusz fokba az ablak előtt pucéran, és SEMMI bajom nem lett. a sós kávé/víz, kréta se jött be, eszméletlen, utóbbi 8 évben kb. 3x voltam beteg. de neked sok sikert ezekhez. :D xd
4/5 anonim válasza:
nyitott ablak + vizes haj.. vaagy jégkockák a pólódba?
5/5 anonim válasza:
Menj oda egy tüsszögő emberhez és kérd meg, hogy tüsszentsen rád, majd szívd le jó mélyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!