Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan tudnék berekedni/megfázni?

Hogyan tudnék berekedni/megfázni?

Figyelt kérdés
Ilyenek, hogy nap 1l jéghideg víz, pulcsi nélkül mászkálás hatásosak lehetnek? Nektek "mi jött be"? :D
2010. nov. 12. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a nyitott ablaknál alvás elég lesz egy alapos betegséghez.
2010. nov. 12. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:
minden este nyitott ablaknal alszom, jol betakarozva, minden telen. Ennyi nem eleg. Bar nyilvan ez megszokas kerdese is...
2010. nov. 12. 21:09
 3/8 anonim válasza:
Minden nap 30 percig probálod a forma 1 es auto vagy a motorhangot utánozhni én igy rekedtem be 1 hétig
2010. nov. 12. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha suliból akarsz lógni, felejtsd el. Szülődnek miattad kell szabit kivennie, ha istenesen sikerül megfáznod, hogy magas lázad is legyen, merthogy valakinek ápolnia kell majd téged.

Inkább ásd el magad, éretlen kölyök.:|

2010. nov. 12. 21:10
 5/8 A kérdező kommentje:

második 20:10:

Esetleg nem lógtál TE el véletlenül pár irodalom órát?! Valahogy a kérdésem értelmezése nem igazán sikerült. :| Én semmi olyat nem kérdeztem, aminek köze lenne a szüleim szabijához (egyébként magánvállalkozók, úgyhogy semmiképpen sem fognak miattam szabit kivenni - ezért ne aggódj ;)). Sőt, még azt sem kértem, hogy alkoss rólam egy rendkívül frappáns véleményt...

Többieknek köszi :)

2010. nov. 12. 21:57
 6/8 A kérdező kommentje:
*21:10
2010. nov. 12. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Csá, gondolom van othhon nektek hűtőtök és fagyótok is..

Vegyél ki egy adag fagyasztott húzst és tekerd estére a nyakad köré és törölközővel csavard be, reggelre tuti eredménye lesz.

2010. dec. 13. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Itt nem az a lényeg, hogy szabit kell-e kivenniük vagy se - okozol egy nagy adag aggódást az ősödnek és magánvállalkozó, nem magánvállalkozó, veled kell foglalkozni. egy hatalmas nagy önzőség részedről.

mellett sikeresen összeszedhetsz akár tüdőgyuszit is, aminek nemcsak hogy szövődményai is lehetnek, hanem akár egy-két hetes otthontartózkodás. te meg csak egy napot lógnál, gondolom...

inkább úgy néz ki, neked nem kéne lógni az órákról, ha ilyen hülyeségeken jár az eszed.

2010. dec. 13. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!