Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Melyik a legjobb probiotikum?...

Melyik a legjobb probiotikum? Orvosom ajánlotta, hogy szedjem. Lactoprotect, Normaflore, Lactiv?

Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 11:22
1 2 3
 21/25 gergoap válasza:
József! Probiotikumot már az antibiotikum szedése közben is szedni kell, hogy védjen! 3-4 óra különbséggel kell bevenni.
2016. okt. 29. 20:49
 22/25 anonim válasza:
91%

Sziasztok!

Mikrobiológusnak készülök, az egyetemen nemrég végeztünk pár kísérletet ezekkel a probiotikumokkal. Előállítottuk a baciknak a tökéletes táptalajt, amiben növekedni tudnak, és megnéztünk kb 5 probiotikumot, hogy hány százalékban fejlődnek ki azok a bacik, amik rá vannak írva a dobozra. Nos a normaflore-t semmiképp nem ajánlom, kb a bacik 20%-a fejlődött ki, elég meglepő volt az eredmény, a legsikeresebb a Laktiv volt, szinte mindegyik kifejlődött, ami rá volt írva. Egyebként ajánlom még a különböző kefireket, joghurtokat, ezek tuti hasznosak :))

2016. okt. 30. 12:40
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

valaki már ajánlotta, de én is ezt ajánlom: JutaVit Probium 6 + Inulin

többféle baktériumtörzs van benne, és a 15 kapszula ára csak 6-700 forint

2018. jún. 24. 12:53
 24/25 anonim válasza:
Nekem a Protexin Balance-ot mondta a doki és azóta is ha beteg vagyok és utána az antibiotikum miatt kell ezt szoktam szedni. Nekem nagyon bevált.Minőségi probiotikum.
2019. júl. 31. 15:20
 25/25 anonim ***** válasza:
Linex Flora -t kaptam most a patikustól.
2019. nov. 21. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!