Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Melyik a legjobb probiotikum?...

Melyik a legjobb probiotikum? Orvosom ajánlotta, hogy szedjem. Lactoprotect, Normaflore, Lactiv?

Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 11:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%
A legeslegjobb garantáltan a ProGastro 825.
2012. júl. 26. 06:29
 12/25 anonim válasza:
Nekem a Holland&Barrett probiotikum vált be leginkább, kúra szerűen kell szedni, 2-3 hónapig, de sokkal jobb, mint a Normaflore, és árban is jobban megéri.Van 3 billiós és 6 billiós változat is, én az utóbbit szedem most, 4999 Ft 100 db, 2 hónapig elég.
2012. aug. 9. 15:44
 13/25 anonim ***** válasza:
65%

Sziasztok!

Nekem a Protexin Balance jön be az 7-féle humán eredetű probiotikus baktériumtörzset (Lactobacillus casei, Lb rhamnosus, Streptobacillus thermophilus, Lb acidophilus, Bifidobacterium breve, Bb longum, Lb bulgaricus) tartalmaz és nem drága.

2012. aug. 15. 12:18
 14/25 anonim ***** válasza:
73%

Óvatosan a probiotikumokkal.

Az Egerfood-nál (jó nevű élelmiszer labor az egri főiskolán) végeztek probiotikumokos termékelemzéseket.

És kiderült, hogy sajnos több termékben nem is az van amit ráírnak. A kétbetűs kozmetikai német bolt saját termékét messze kerüljétek el. Mert abban csak kukoricakeményítőt találtak.

Sajnos ez egy ilyen dolog, hogy ki vagyunk szolgáltatva annak, hogy mennyire megbízható egy cég. És lám még egy ilyen cég is átverhet minket.

2012. szept. 1. 11:43
 15/25 anonim válasza:
2012. nov. 10. 21:12
 16/25 gergoap válasza:
Megnyugodtam! A bevizsgált termékek közül még egyiket sem láttam gyógyszertárban, így nem is ettem beéőlük.
2012. nov. 11. 20:43
 17/25 anonim válasza:

Vajon folyadékban melyik lehet a legjobb?

Lactiv Kidet adok most a kislányomnak, tájékoztató alapján több minden van benne,mint a Normaflore-ban, de még a felnőtt Lactivnál is, de, ha van jobb, akkor átállnék arra.

2014. szept. 30. 10:56
 18/25 Csaba12345 válasza:

Én a magyar Jutavit Probiotikumot ajánlom, ami olcsóbb, mint a sok külföldi, mert 1250 Ft pl. itt: jomagyar.hu

6 féle baci és inulin van benne, ami a jó bacikat támogató poliszacharid.

2014. okt. 4. 21:10
 19/25 Anita976 válasza:

Üdvözlet!

Az Actilac-ról nem esett szó, nekem a patikus ajánlotta.

Most kezdtem a szedését, ezért nem tudok még beszámolni. Mindenesetre jónak tűnik, 9 féle fontos jóbaci van benne: bif.bak.infantis,lactis,longum,enterococcus faecium,lactob. acidoph.,paracasei,plantarum,salivarius, lactococcus lactis. 8x10 a 8-on / 2 kapszula. Ez mind szép és jól hangzik ugye :) , úgyhogy remélem elterjednek a gyerekek 4 antibiotikum kúra után a remélem utolsó szedése közben későn kezdett kezelés során.. szóval, ő is egy potenciális versenyző..

2015. febr. 24. 21:19
 20/25 Iváncsi József válasza:
Az 1-esnek írnám, hogy a probiotikumot antibiotikumok után kell szedni, nem vírus fertőzés után.
2016. okt. 28. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!