Mi lehet a bajom? Több éve kiütésektől szenvedek!
Figyelt kérdés
Az egész testemen hol előjönnek, hol eltünnek. Egyik pillanatról a másikra. Arcomon, és a fejbőrömön is szokott lenni. Iszonyúan viszket. A szúnyogcsipéshez hasonló. Voltam vele háziorvosnál, aki citizerent irt fel, majd elmentem bőrgyógyászhoz, aki claritint irt fel. Egyik sem küldött további vizsgálatokra. Beutaló nélkül meg nem mehetek magamtól sehova. Próbáltam már az összes létező allergiás gyógyszertől, a kalcium tablettától, a kenőcsöktől kezdve mindent. Abszolut nem használt semmi. Lassan olyan az arcbőröm, mint a varangyos békának:(Mit tehetnék még? Köszi a segitséget!2009. ápr. 21. 18:43
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Szia! Én kiskoromtól kezdve küzdöttem kiütésekkel. Irhattak fel akármit,semmi nem használt. Nekem a fejbörömön és az ujjaimon jöttek ki ilyen kis apró pöttyök,inkább hólyagocskák. Egyik ismerösöm mondta hogy ez idegi alapon lehet. Aztán igaza lehetett,mert mióta elköltöztem otthonról elmúlt! 2 éve semmi!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!