Mit tegyek, hogy többet ne jöjjön ki a herpeszem? Kérlek írjatok! Sokat szenvedek vele, sűrűn kiszokott jönni és sajnos most is kijött. :S
Reggelre éreztem, hogy bizsereg a szám széle. Ekkor már tudtam, hogy a herpesz próbálkozik. Azonnal be is kentem Fenivir kenőccsel, de a nap végére "természetesen" nagyobb lett. Este lefeküdtem, de ellőtte jó vastagon bekentem megint. Másnap reggel éreztem, hogy az előző herpesz mellé még két helyen kijött a herpesz.
Kérek mindenkit, hogy minél több infót írjon, hogy hogyan öljem ki a szervezetemből a herpeszt, mit szedjek, amitől hamar elmúlik, mivel kenjem, stb.
Nagyon nagyon útálom. Ma ez miatt nem tudok bemenni az egyetemre se. :S
Köszönöm a válaszokat előre is.
18/ff
Szia! Nagyon megértelek, iszonyú érzés, nekem is sűrűn, majdnem havonta kijött. Egy jó kajálástól, vagy egyszerű megfázástól is.
Ami nekem bevált, az a recept nélkül kapható epavir tabletta, két dobozzal kell beszedni és akkor kb. fél - egy évig nem jön ki. A számat aloe first-tel kenem, nagyon gyorsan begyógyítja a már kijött sebes herpeszt. Semmilyen herpesz kenőcsben nem bízom, gyakorlatilag mindet kipróbáltam már :(
A megelőzésben fontos a helyes, vitamindús táplálkozás illetve hogy soha ne egyél/igyál mások után. Egyszer szedtem még immunerősítő kapszulákat is (Isoprinosine), orvos irta fel, az is sokáig távol tartortatta a herpeszt. Örökre sajnos nem tudsz megszabadulni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!